Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Accident în județ. Un șofer mort de beat a intrat cu mașina într-o balustradă

În acest sfârșit de săptămână polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au constatat în flagrant delict 3 infracțiuni la regimul rutier, pe raza localităților Satu Mare, Certeze și Tarna Mare.

Polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au depistat la data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, un bărbat, de 32 de ani, din județul Botoșani care a condus un autoturism pe raza localității Tarna Mare, având o îmbibație alcoolică de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat și ajuns la o intersecție, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu balustrada de pe marginea drumului, rezultând avarierea autoturismului.

De asemenea, în cursul dimineții de 4 octombrie, în jurul orei 04:00, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat un sătmărean, de 58 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Satu Mare sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au oprit pentru control pe DN 19, în localitatea Certeze, un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, din comuna Certeze, care avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Ala din Botosani s-o fi lovit prima data de vreo palinca autohtona si cum n-vea rejistentie o patit ce-o patit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.