Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Accident grav în Cluj, provocat de un sătmărean. Mașină proiectată la 10 metri de șosea

Un șofer sătmărean, în vârstă de 39 de ani, a produs un grav accident rutier, în această dimineață, în județul Cluj, transmit colegii de la PortalCJ.

”Un autoturism condus pe sensul de mers Cluj-Napoca – Turda, de un barbat de 39 de ani din Satu Mare, a pătruns pe sensul opus și a acroșat un alt autoturism care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca. Autoturismul lovit era condus de un bărbat de 22 de ani, din Turda, iar in urma impactului acesta a ricoșat pe banda 1, unde a intrat în impact cu un alt autoturism, condus de un barbat in varsta de 28 de ani, din comuna Frata, județul Cluj”, precizează IPJ Cluj.

O femeie a fost rănită grav și se află în stare critică.

”La sosirea pompierilor au fost găsit un autoturism ieșit circa 10 metri în afara părții carosabile, iar pasagerii în afara acestuia. O femeie de circa 45 de ani a suferit fracturi la nivelul membrelor inferioare și se afla în stare gravă în momentul sosirii echipajelor de intervenție.

Aceasta a fost preluată urgent de echipajul SMURD de terapie intensivă pentru acordarea asistenței medicale și transportul de urgență la spital.

Au mai fost consultați de echipajele SMURD doi bărbați din autoturismul ieșit în afara părții carosabile, care au refuzat transportul la spital”, transmite ISU Cluj.

Un comentariu

  1. Unu cu Bemveu Răspunde

    Aici de ce nu sar haterii??? Accident provocat și surpriza, nu e BMW. Oricum nu e de mirare… Sătmărenii la capitolul șofat nu au nicio treabă, condus agresiv cu cazane de 25 de ani ca să nu mai zic ca încă nu au descoperit cum se circula într-un sens giratoriu… Halal oraș, halal cetățeni 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.