Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Gemelli îți face plinul de combusti-byl. Regulamentul concursului

Gemelli pune la bătaie două plinuri de combustibil, precum și alte premii incitante, iar tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia acestora este să îți potolești foamea cu preparate delicioase. Pentru a intra în concurs trebuie să păstrezi bonul/bonurile fiscale de cumpărături minime de 45 lei de la oricare punct de lucru Gemelli, atât din locație, cât și de la livrare, în perioada 23.10.2019 – 31.10.2019.

Concret, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la această postare, cu textul #combusti-byl #gemelli + Tag-uiește persoana cu care dorești sa împarți acest premiu și intră în competiție pentru a câștiga! Cu un bon fiscal se poate Tag-ui un singur prieten, iar acel bon nu poate fi folosit pentru Tag-uirea mai multor prieteni. În schimb, dacă ai mai multe bonuri fiscale, poți Tag-ui mai mulți prieteni, iar astfel șansele de câștig cresc.

Exemplificare:

#combusti-byl #bf(nr.bon fiscal/data)#gemelli#PRIETEN

#combusti-byl #68/23.10.2019#gemelli#GEORGE POP

În seara zilei de joi, 31 octombrie, de la ora 21.00 se extrag 3 câștigători prin mecanism Random, iar premiile se revendică în zilele următoare strict pe baza bonului fiscal postat de câștigător. În cazul în care nu se revendică premiul și/sau nu se validează, se va face o altă extragere în următoarea zi. Câștigătorii vor fi afișați pe pagina de Facebook Gemelli, iar aceștia sunt rugați să dea un mesaj privat pentru revendicarea premiului.

PREMII:

LOCUL I: 2 X PLIN DE COMBUSTIBIL( 50LITRI / PLIN = IN TOTAL 100 LITRI);

LOCUL II: 6 X PIZZA 32CM ;

LOCUL III: 4 X PIZZA 32 CM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.