Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Acțiune în forță a mascaților în județ. Zeci de persoane legitimate și verificate

Peste 60 de persoane au fost legitimate şi verificate ieri dimineaţa de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, în cadrul unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor Petin şi Ambud.

Poliţiştii din cadrul Sectiei Politie Rurală Valea Vinului, Biroul de Investigatii Criminale Satu Mare sprijiniti de politiştii criminalişti şi de către luptătorii din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au efectuat la data de 17 octombrie a.c., o actiune în vederea asigurării respectării legii, prevenirii şi combaterii infractiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violentă, precum şi pentru depistarea persoanelor urmărite şi a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma activităților desfăşurate, politiştii au aplicat 17 sanctiuni contraventionale, în valoare de peste 3.000 de lei şi au legitimat şi verificat peste 60 de persoane. De asemenea, politiştii au ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri provenite din săvârşirea unor infractiuni sau care au ajutat la săvârşirea acestora.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.