Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Romeo Nicoară: ,,Iar ne-a băgat PSD mâna în buzunar. Nu mai trebuie lăsat nicio zi la putere!”

La începutul acestei săptămâni, guvernul interimar a dat 1,4 miliarde de lei primarilor. În județul Satu Mare, comunitățile locale au primit 18,8 milioane de lei, iar deputatul Partidului Național Liberal (PNL), Romeo Nicoară, acuză faptul că banii s-au dus exclusiv către primăriile controlate de PSD.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Romeo Nicoară spune că ,,Dancilă aruncă miliarde către primarii PSD într-un dispreț total pentru restul țării”, iar social-democrații ,,nu mai trebuie lăsați nicio zi la putere.”

,,Iar ne-a băgat PSD mâna în buzunar! Guvernul PSD nu mai trebuie lăsat nici o zi la putere! Dancilă aruncă miliarde către primarii PSD într-un dispreț total pentru restul țării. Deși a fost demisă, își face de cap. Până la final. Guvernul liberal, după instalare, are datoria să repare această nedreptate.

Ieri s-a publicat în Monitorul Oficial HG752. Prin aceasta se repartizează către primăriile din țară sume destinate cheltuielilor de funcționare (conform OG12/2019). În aparență totul sună bine, dar nu este. Ar fi trebuit să fie un act corect (dar nu este) prin care localitățile să fie ajutate: să-și facă plăți pentru cheltuielile cu asistența socială, să-și cofinanțeze proiecte sau să-și plătească facturile curente.

În anexă la HG observăm însă, foarte ușor, cum se scurg banii DOAR spre toate primăriile ce țin de PSD sau acoliții lor, în timp ce restul sunt tratați cu dispreț, fie cu sume mici fie cu alocare ZERO. De parcă în aceste localități nu ar trăi oameni, nu ar exista proiecte, nu ar exista cheltuieli sociale etc

PSD si muribundul guvern Dancilă sunt ciumă pentru popor și mumă pentru partidul-stat. Peste 80% din sume merg spre primarii PSD, iar restul de 20% se împart între toți ceilalți.”

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    noi ce mai furam ?? nu ne ramane nimic ..vrem puterea cat de repede sa inviem pdl-ul

  2. Joni Răspunde

    Un politruc, traseist, rapace si fara de caracter= romeo dormeo nicoara. Nu a muncit , in economia reala, nici macar o zi ! Liberal adevarat-bugetofag

  3. Romeo Belescoiu Răspunde

    Prietene,esti pe spate ca virusul Ebola !! Cred ca sunteti cei mai slabi parlamentari pe care stamarul i-a avut vreodata !!Si ma refer la toti ”parlamentarii” !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.