Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Adrian Albu nu demisionează! Își reproșează un singur lucru

Președintele PNL Satu Mare, întrebat dacă are vreun regret în ceea ce privește scandalul referitor la Doina Feher și fiul acesteia, Adrian Albu a spus că are un singur regret. 

„Dacă e să-mi reproșez un lucru este faptul că am lipsit, săptămâna trecută am fost la Oradea, și joi am făcut foarte multe lucruri, […] și nu am aflat acest lucru. Poate dacă aș fi stat în acele zile mai mult în Primărie aș fi aflat acest lucru. Asta îmi reproșez: că nu am știut acest lucru. Este singurul lucru pe care mi-l reproșez, pentru că dacă aș fi știut, i-aș fi explicat colegei mele”, a transmis președintele PNL Satu Mare.

Reamintim că Doina Feher și-a dat demisia din Consiliul Local Satu Mare, de la conducerea organizației municipale PNL și din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare.

 

2 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Păcat de acel minuscul lucru ce şi-l reproşează…Altfel era de o curăţenie a conştiinţei ireproşabilă. Repetă la nesfârşit ,,lucru, lucru, lucru…” şi, credeţi-mă nu i se trage de la ,,lucru”.

    • a* Răspunde

      Dacă mi-aș fi făcut treaba și aș fi văzut de lucrul meu aș fi știut acel lucru. Cu cât se explică treaba cu acel lucru, lucrul devine din ce în ce mai penibil. Gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.