Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

LIVE. Doina Feher a demisionat din toate funcțiile! Anunțul președintelui PNL Satu Mare

Doina Feher a demisionat din toate funcțiile, potrivit anunțului făcut de președintelui PNL Satu Mare, Adrian Albu, cu câteva minute în urmă.
În acest moment, președintele PNL Satu Mare face clarificări în ceea ce privește scandalul apartamentelor ANL.

“Doamna viceprimar a luat decizia, evident sfătuită sau în consultare cu conducerea chiar centrală a partidului, de a demisiona din funcţia de viceprimar, consilier local şi preşedinte al organizaţiei municipale. Cu toţii regretăm situaţia creată. Noi nu am fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat”, a spus Albu.

El a precizat că nu ştia de prezenţa fiului Doinei Feher pe listă.

“În momentul în care am înaintat, am semnat acel proiect de hotărâre nu a consultat lista, că are multe poziţii, şi nu ştiam de prezenţa anumitor persoane pe listă, inclusiv a doamnei Feher”, a mai spus Albu.

Reporterii PortalSM transmit conferința LIVE:

 

14 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Dar ”presedintele” ??Dar DNA-ul ??Nimic?Lista aia trebuie puricata,pentru ca acolo sigur mai exista ”prioritari” de partid !! Dar DNA are treba doar cu psd-istii,asa ca ne luam gandul ca se vor deranja.

  2. antipavianul Răspunde

    A picat Veorica de Satu Mare. Așteptăm capitala… :)))))

  3. Victor Răspunde

    Asta demisia draga la Feher neni romaneste Feher nu este Albu? Atunci sa puna si el demisia!
    Penelistii nu au aude ales. Chiar dacă ii cheamă Feher sau Albu ei sunt la fel de vopsiti! Afara cu hotii ăștia!

    • Satmarean Răspunde

      Si când te gandesti ca vor la putere spunând cat de cinstiti sunt ei fata de PSD!!!!!!

  4. Nimeni Răspunde

    Ii vezi la un moment dat ca se inalta sus-sus, se uita-n jos cu atentie facand cercuri-cercuri, zaresc prada si se reped repede la ea, apoi dispar in zare de nu-i mai vede nimeni. Aminteam de vulturi…de cei politici, evident.

    • c-block Răspunde

      Și după această demisie totul este roz-bonbon curge miere din robinete. Ce fraieră a fost doamna! A oferit muniție gratis.

      • Proletar Răspunde

        Directoarea de cabinet a Prefectului nu isi inainteaza demisia? Ca si ea si-a bagat odrasla pe lista celor cu ANL! Dupa ce si-a mai si angajat fiul Iulian Marinescu la Pasapoarte, institutie in subordinea Prefecturii! Pe aceasta tema a fost inaintata o informare de sesizare Directiei Anticoruptiei de la Oradea!

  5. Victor Răspunde

    Cred că un lucru este clar ca lumina zilei: dacă PNL Satu Mare mai vrea o șansă trebuie sa-i ceara demisia lui Albu, capul răutăților in PNL! Si nu doar pentru complicitatea directă cu Doina Feher, ci și pentru cârdășie mizerabilă cu PSD. Nevasta lui este ținută directoare de PSD, iar el declară că este prieten intim cu Govor!
    Ăsta e liberal??? Cum explică ariciul ăsta acru, porcariiile acestea? Ce Mafie il susține?
    Daca liberalii il mai tolerează, înseamnă că TOȚI sun tcomplicii acestui marțafoi! Chiar sunteți orbi?
    Problema PNL nu este Feher, ci Albu. Zis pe românește!!!

  6. Albutzu Răspunde

    Dacă Albu rămâne în fruntea PNL, atunci vom striga cu totii: PSD și PNL, aceeași mizerie! Băieți, nu puteți sa il dati afară pe arțăgosul ăsta, sau sunteti toți liberalii niște mafioți?
    Albu, AFARĂ! Dacă mai vreti să contați! REPEDE!

  7. Darius Filip Răspunde

    Adrian Cozma, mai esti toata ziua cu coruptia in gura ? Abia asteptati sa veniti la putere sa puteti fura!

  8. Nimeni Răspunde

    Oare ce culoare(politica) va avea “urmatorul”? Te saturi de alb, au grija unii sa-ti ofere pentru cativa ani negru sau rosu. Mai cad niste frunze, mai trece o iarna, se mai aduna niste dezamagiri si ciclul se repeta. Avem noi oamenii ceva malefic in noi ca nu reusim sa dirijam viata asa cum ar trebui si cum s-ar putea face. Tare curios as fi sa stiu cum vor sta lucrurile la al douazecilea ciclu(politic)?

  9. Adrian Răspunde

    Du te Albu si da ti demisia,vezi ti de firma ta kakacioasa de distributie,esti ca Govor ahitat dupa putere …ai sa patesti ca el…vezi ti de batranetile tale si dute n p..a mea de fraier! Domnul Cosma este rugat sa intervina ca intotseauna daca il ține sulicica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.