Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Adrian Albu, recomandare către Rareş Bogdan: Să ne lase în pace, să ne facem alianţele

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că i-a recomandat europarlamentarului Rareş Bogdan, cel ce se opune unei alianţe cu UDMR, să îi lase în pace să îşi facă singuri alianţele locale, explicând că nu întotdeauna ce funcţionează la nivel naţional poate fi aplicat la nivel local.

“Relaţia continuă să fie bunâ între noi şi UDMR, în pofida altora. Dar așa e altă problemă. Sunt unii mult mai importanţi în politică decât mine din PNL care cred că e cea mai normală, cea mai naturală, alianţă locală pe care PNL -ul poate să o facă cu UDMR-ul. Şi mă refer la dl. Bolojan, care e de aceeaşi părere, şi dl Falcă, şi Hava şi Boc de la Cluj. Sunt şi situaţii în care se consideră că alianţa cu UDMR-ul este bună, chiar dacă ea nu se pune în practică, cum este Bihor sau Sălaj”, a spus Albu.

El a spus că alianţele locale trebuie abordate local.

“Eu la Rareş (Rareş Bogran – n. r.) i-am recomandat să ne lase pe noi în pace, să ne facem alianţele locale aşa cum putem noi pentru că situaţiile sunt diferite de la judeţ la judeţ. Este o chestiune de bucătărie locală care nu se rezolvă de la nivel național”, a punctat Albu.

Liderul PNL a explicat că nu întotdeauna orice alianţă naţională se poate proiecta şi la nivel judeţean şi nici alianţele locale nu pot fi transforamte în alianţe naţionale.

11 comentarii

  1. Ycul Răspunde

    Faceți ce va spune tatucul Rareș ca el le știe pe toate ca e mare politician făcut de televizor.înainte le citea acum le știe, cea ce înseamnă că dacă avansezi în funcție devine mai deștept,și nu invers.

    • a* Răspunde

      Rareș ăsta trebuia ales eurodeputat ca să-l vedem mai rar. Câteodată zici că și pe robinet curge altceva decât apă. Ăsta și cu Cumpănașu.?

  2. figaro Răspunde

    Se da Albu balena intr-un pahar cu apa, Sunt curios daca la intalnirea cu Rares Bogdan a mai fost asa de guraliv…

  3. Garuboz Răspunde

    Pai analfabetu cel alb nu are fata sa-i lustruiasca pantofii lu Rares.Mai Albule vezi s-a nuti intre floci in limba cum lingi la Cheschereniu!

  4. Garuboz Răspunde

    Au uitat sa spui ca Rares aista e si el un tigru fara dinti. Sa vedeti voi ce NU va face cand s-ar vedea si el cu sacii in caruta. Papagal ce e! Mai tineti minte pe DD.

  5. Stroe vasilica Răspunde

    ROMANIA ESTE PRADUITA GRATIE PCR FSN,PSDR,PDSR..?ALDE PC,UNPR,SI ALTE ARIPI SI ARIPIOARE!!!! STRATEGIA PUSTIIRII ADUSA DE Tatari si huni,functioneaza si va functiona pana cand ne va orbi PRAFUL SI PULBEREA!!!A FOST ODATA O TARA NUMITA romania….

  6. Yon Răspunde

    Prin traducere?
    Băi,voi vă certați în București pe “ciolan” și ne puneți și pe noi să ne certăm,dar noi avem “alianțele” noastre,adică,șmenurile noastre că să facem bani,mulți;bani din care dăm și la Centru,dar nu măriți procentul.Oricum vine campania electorală,deci avem nevoie de șmenuri,pardon,”alianțe”.Noi știm ce șmenuri,pardon,”alianțe” merg bine aici.
    Mai pe românește:lăsați-ne să ne dăm contracte aici,ne înțelegem noi,nu veniți voi cu pretenții.

  7. Garuboz Răspunde

    Ma da s-e imultesc talharii pe portal .Dobitocule iati alt nume pupicurist ciumat.

  8. Tabu Răspunde

    @yon are dreptate .De ce sa avem discutii proaste intre noi cand putem sa cerem impreuna autonomitetea pentru Ardeal.

  9. Victor Răspunde

    Slugoiul acesta jenant de Albu,care mănâncă rahat udemerist, toată lumea știe de ce!, are o singură opțiune: să-și dea de urgență demisia de onoare!!! Dar cum așa ceva nu are, ariciul ăsta ar trebui dat afară de niște liberali demni. Dar cum liberali demni nu mai sunt, individul ăsta acru si submediocru, lingăul ungurilor, va duce PNL Satu Mare de râpă! Groparul nu e întotdeauna negru! Uneori se poate numi și ALBU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.