Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

ANCHETĂ. Directoare din Satu Mare acuzată că a lovit un copil în vârstă de 10 ani

Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare face anchetă la Școala Gimnazială Călinești Oaș, directoarea instituției fiind reclamată că a agresat un copil, în vârstă de 10 ani.

„Având în vedere relatările prezentate de părinți, în articolele publicate vineri, 4 octombrie 2019, pe paginile web de știri locale, referitoare la faptul că directoarea Școlii Gimnaziale Călinești Oaș ar fi agresat un elev din clasa a IV-a, domnul inspector școlar general a luat legătura cu directoarea școlii pentru a afla despre cele petrecute. Aceasta infirmă faptul că l-ar fi agresat pe elev.

O comisie constituită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare va cerceta, începând de luni 7 octombrie, ce s-a întâmplat la școala din Călinești Oaș, pentru a stabili eventualele vinovății. În funcție de rezultatul anchetei se vor lua măsurile ce se impun, conform prevederilor legale”, transmite IȘJ Satu Mare.

7 comentarii

  1. Omulet Răspunde

    Mai bagati ore suplimentare pentru elevi si profesori si o sa miram ca suntem tot mai stresati…. Puneti ore de la 8 pana la 15 sau chiar 16… Sau chiar sa doarma copii la scoala…. Dezastru, e mare dezastru in invatamantul de astazi….

  2. ... Răspunde

    Pe “anumite rețele de socializare” se comentează intens împotriva profesoarei. Cei care comentează au fost recent prin școli???? Au văzut ce cuminți sunt copilașii ăștia????? Carlos ăsta (nu șacalul, e numele mic al copilului am înțeles) probabil vine dintr-o familie întinsă și desfăcută pe tot mapamondul. Ăsta dacă nu e țigan, dar e mai puțin probabil. Face ce a văzut acasă. Voi la vârsta de 10 ani ați avut curajul s-o trimiteți pe directoarea în origini??? Întreb pentru un prieten.

  3. Maria Răspunde

    Elevii au doar pretentii si legea e de partea lor.Profesorul are doar obligatii si mananca zi de zi nervi cu copilasi de astazi

  4. Raul Răspunde

    Bine a facut directoarea!!

  5. Satmarean Răspunde

    Si noi am fost mici si nu am murit daca invatatoarea iti mai dadea la palma daca meritai sau te tragea de urechi. Pt un astfel de gest azi dam profesorul afara si-l trimitem in judecata pt loviri si alte violente. De aceea avem tineretul pe care-l avem!!!!!!

  6. nae Răspunde

    Ne cramponam de idea ca dascalul nu are voie sa aplice pedepse fizice iar daca totusi o face il crucificam, in cel mai bun caz, insa eu as aplica reguli mai stricte in sensul ca ar fi mai in regula sa existe camere de supraveghere pe tot perimetrul scolilor (mai putin la toaleta si dusuri/vestiare) si inregistrarile sa poata fi folosite ca dovada pentru sustinerea sanctiunilor. De exemplu, daca un elev si-a trimis verbal “acolo” dascalul, in baza inregistrarii copilasul (inocent in ochii parintilor) sa fie exmatriculat. Eu sunt ala rau, nu ?.

    • Anonim Răspunde

      Buna Părinti e azi sunt acei elevi care a u fost maltratați de dascăli comuniști e acum vo luați înapoi cu dobândă rota se învârtește ori nu iți face dușmani pe care nu ți permit (permit stecialistiilor corectarea textului pentru a fi corect gramatical).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.