Ultima actualizare: azi, 14:18

Locale

S-au stabilit prețurile biletelor pentru ruta Satu Mare – Viena, cu trenul

Compania feroviară austriacă de stat – ÖBB – introduce un nou tren internațional, ce va asigura legătura zilnică între Satu Mare și Viena. Trenul va circula începând cu luna decembrie, iar prețurile biletelor au fost deja stabilite.

CFR Călători în colaborare cu MAV Start (operatorul naţional feroviar de călători din Ungaria) şi OBB (operatorul naţional feroviar de călători din Austria) au stabilit introducerea în circulaţie a unui nou tren pe ruta Satu Mare – Debrecen – Püspökladány – Viena Hbf și retur începând cu planul de mers 2019 -2020.

Trenurile IR 687 şi IR 686 Satu Mare – Debrecen – Püspökladány si retur sunt ramuri la/de la trenurile IR 144 și IR 143 Cluj Napoca-Viena si retur, aceste ramuri se atașează respectiv se detaseaza în stația Püspökladány. Compunerea trenurilor va fi asigurată de către MAV Start.

Tracţiunea trenurilor pe teritoriile celor 3 state – România, Ungaria şi Austria este asigurată de operatorul naţional al fiecărui stat.

Menţionăm că trenurile IR 687 şi IR 686 vor circula zilnic, după următoarele orare:

Satu Mare (09:27) – Viena (17:21);

Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

Pentru călătoria în relația Satu Mare – Viena, oferta City Star Austria costă aproximativ 31 Euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este însă limitat.

În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, prețul unui bilet dus în relația Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 Euro.

 

5 comentarii

 1. meks Răspunde

  Daca porneste la ora 9:27 din SM, cum ajunge la Carei ( 8:58) ???

 2. HuRo Răspunde

  Poate s a mutat la unguri Karolyul :))

 3. HuRo Răspunde

  A-Q si Meks
  Daca era un ”ziar” corect, nu tot modifica continutul.
  Dar se pare ca orice se poate. Dar sa intelegeti s voi, asa aparut in post: Carei ( 8:58)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.