Ultima actualizare: azi, 08:47
Locale

Ancheta IŞJ arată că nu a fost nicio agresiune la Şcoala din Călineşti Oaş

Ancheta Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare arată că nu a fost nicio agresiune la Şcoala din Călineşti Oaş, unde directoarea Adriana Ciul (foto) a fost acuzată că a lovit şi rupt tricoul unui elev.

“Comisia de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare pentru verificarea contextului și prezumatului incident de violență asupra unui elev de la Școala Gimnazială Călinești Oaș și-a desfășurat activitatea realizând audierea elevilor din clasa a IV-a, a părinților acestora și a cadrelor didactice din școală.

Comisia consideră că incidentul a constat doar într-o mustrare verbală a elevilor din partea doamnei director, pentru comportamentul neastâmpărat de la ora de educație fizică și nicidecum nu a decurs în modul exagerat și denaturat prezentat în articolul publicat de presă. Nu a fost vorba de nicio agresiune fizică sau verbală”, a precizat IŞJ Satu Mare, într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Un voluntar SMURD Satu Mare a pierdut lupta cu viaţa! Suflet pur luat prea repede în Rai!

Un voluntar SMURD Satu Mare a pierdut lupta cu viaţa! Alin Patriciu, primul voluntar înscris în cadrul programului "Salvator din Pasiune"...

Închide