Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

ANUNŢ OFICIAL! Klaus Iohannis vine la Carei! Se va întâlni cu Viorica Dăncilă

Prşedintele Klaus Iohannis vine la Carei pentru a participa la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Armatei României. Anunţul a fost făcut oficial de către Administraţia Prezidenţială. Ceremoniile de la Carei sunt programate pentru ora 17,00.

Ceremoniile de la Satu Mare încep de la ora 15.30, la Monumentul Ostașului Român, unde va avea loc o ceremonie de depuneri de coroane de flori.Aici va participa premierul Viorica Dăncilă, ministrul Apărării gabriel Leș și o serie de oficialități.

DE la ora 17.00, la Ansamblul monumental „Glorie Ostașului Român” va avea loc ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori și o ceremonie de acordare de distincții Drapelelor de Luptă ale unor unități militare, simultan cu survolarea zonei de către aeronave ale Forțelor Aeriene Române și cu sosirea „Ștafetei Veteranilor”, care a plecat din Capitală pe 17 octombrie; Aici va participa atât Klaus Iohannis cât şi Viorica Dăncilă.
Tot la Carei, de la ora 19.00 va avea loc o retragere cu torțe.

15 comentarii

  1. Marin Răspunde

    O fi cu ochii pe imobiliare! Wuie Merner!

  2. Marin Răspunde

    Vielleicht!

  3. Ligia Răspunde

    Foarte bine ca vine si sper sa se comporte amindoi ca doi oameni civilizati ,oameni care ne reprezinta prin functiile pe care le au.
    Mi-e dor de astfel de abordari si nu doar certuri si jigniri.
    Memoria eroilor nu trebuie intinata .

  4. Marin Răspunde

    Ligia, inima mea, Viorica este un etalon al feminității, purității și al civilizației. Un frumos sol al României! Ligia, pune accent pe cinste în primul rând, tu ai da mâna cu cineva care te-a hărțuit?

    • Altu Răspunde

      Când ești sub influența alcoolului sau drogurilor ,te rog nu posta. Auzi,etalon al frumuseții,etc. Sper că era o ironie. Atunci scuză recomandarea

      • @Altu Răspunde

        Ce te deranjeaza daca el asa o vede ??!! El poate crede despre tine ca ti-ai tatuat pe p**a ”Ludovic Klaus Barna” ?!

      • Unu' Răspunde

        @Altu: mai sunt și gerontofili printre noi! Iar faza cu frumusețea este relativă, fiecărui om îi place altceva!
        Amu că unora le plac babele hâde, e treaba lor! Dar să spui despre analfabeta aia că este etalon al purității și al civilizației … asta deja întrece orice măsură!
        PUIE MSD!
        La partea cu veorica vida doar ideea de mui3 îmi repugnă!

  5. Ion Răspunde

    DECI VINE MUTU?

  6. Marin Răspunde

    Se spune că “Pisică blândă, zgârie rău”. Ați văzut-o pe Viorica jucând tenis(ping-pong)? Ce alură are, cum se răsucește, cum se apleacă, cum zvacneste, cum icneste? Ah!!! Mi-aș dori una ca ea acasă! Acum plec la Piața Someș. Vine Președinta României, doamna Viorica Dancila!

  7. y Răspunde

    @Unu’, nu te mai consuma. Situația este foarte simplă. După ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Dragnea partidul ăsta nu a fost în stare să găsească un candidat rezonabil. Așa că au pus-o pe ăsta că nu aveau pe cine care era și prim-ministru în funcție. Acum picată fiind cu tot gubernul eu îți spun eu că are șanse mari. Da, șanse mari ca să culeagă CELE MAI PUȚINE VOTURI DIN ISTORIA DE DUPĂ 89 pentru un candidat PSD la prezidențiale. Și asta este ceva, nu? După care va veni congresul partidului și va fi executată între altele din cauza rezultatelor slabe. Eu nu mai am încredere în sondajele românești după faza cu europarlamentare. Deci va fi demisă exact de cei care o aplaudă acum. Și nu o să mai auzim de ea. Sunt 100% sigur că așa va fi. După care va veni careva cu muniția pregătită, poate ăla din Olt sau primărița de București sau altul și va face o structură nouă cu clientura lui. Rămâne de văzut doar Ponta cât smulge din partid după prezidențiale. Este circ ieftin, păcat de banii cheltuiți. Noroc că nu mai e voie cu bannere că nu mai vedeai nici semaforul câteodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.