Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO. Accident grav în județul Cluj. Un BMW a rupt un stâlp şi s-a făcut praf

Accident la Luna de Sus, în județul Cluj. Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp lângă localitatea Luna de Sus. Din primele informații reiese că  un BMW a rupt un stâlp. Mașina este distrusă în totalitate.

La fața locului au ajuns pompierii de la descarcerare, dar și o ambulanță. Un bărbat s suferit traumatism cranian sever, iar un altul a suferit doar afecțiuni ușoare.

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc între localitățile Luna și Stolna, în jurul orei 15.30. Echipajul SAJ se afla în apropierea evenimentului după gestionarea unui alt caz medical și a acordat primele îngrijiri medicale persoanelor implicate în accident.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un autoturism avariat și pasagerii ieșiți din acestea, un stâlp de medie tensiune rupt și care se menținea doar în liniile de curent. Pompierii au asigurat siguranța persoanelor implicate în accident și a salvatorilor pe timpul operațiunilor desfășurate, au sprjinit acordarea asistenței medicale și asigură zona până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului de utilități.

Au fost consultați de echipajele medicale doi bărbați, de cca 35 de ani, dintre care unul a suferit un traumatism cranian sever și al doilea a suferit doar afecțiuni ușoare. Ambii au fost transportați la spital”, transmite ISU Cluj.

Sursa FOTO: Mel AdrianaInfo Trafic Cluj-Napoca

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Sunt curios de detalii și de ceva explicație logică. De preferat NU în limbajul de lemn tip comunicat de la Poliție copiat. Oricum e sigur că avea ceva viteză băiatul dacă a faultat stâlpul în halul ăsta.

  2. shumaheru Răspunde

    sigur nu beeemweu e de vina ,ci piesa dintre volan si pedale..intelectual nu a facut fata la ce poate masina.
    Bine ca nu a murit nimeni .

  3. Razvan Răspunde

    Stie cineva de unde sunt cei implicati in accident?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.