Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

APEL UMANITAR! Motociclistul rănit la Mărtinești are nevoie de sânge. Este în stare gravă

Motociclistul rănit, ieri, la Mărtinești are nevoie de sânge. Roatiș Vasile se află în acest moment la spitalul “Institutul Inimii” din Cluj-Napoca și are nevoie urgentă de sânge.

Apropiații motociclistului au apelat la PortalSM pentru a răspândi informația.

„Colegul nostru Roatis Vasile a avut un accident foarte grav. Momentan se afla în stare critica. Are nevoie de sânge. Grupa lui sanguina este B3 pozitiv. Donatorii din alte orașe au nevoie de următoarele informații: Roatis Vasile, Grupa sanguina B3 pozitiv, în spitalul “Institutul Inimii” Cluj Napoca.

Cei ce doresc sa doneze în Satu Mare o pot face luni (21.10.2019) la Centru de transfuzie de la ora 8:00. Cu orice grupa sanguina se poate dona”, transmit colegii bărbatului pe Facebook.

Reamintim că la data de 17 octombrie, în jurul orei 18.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 19F, la intersecția cu strada Mileniului din localitatea Mărtinești a avut loc un eveniment rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul efectuării unui viraj la stânga încălcând marcajul continuu, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Mărtinești.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a persoanei care conducea motociclul. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar totodată ambelor persoane implicate în evenimentul rutier le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză, cercetările continua în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpa, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

9 comentarii

  1. Riki Răspunde

    Pe aceasta cale doresc sa multumesc motociclistilor pentru ca sunt viitori donatori de organe, dar ei inca nu stiu.

    • BmW Răspunde

      Esti un bou cu comentariul tau cu tot

      • y Răspunde

        Se crede nemuritor. Nu-i nici primul și nici singurul. Dar evenimentul rutier putea fi evitat. Însănătoșire grabnică!

    • Adrian Stanciu Răspunde

      As vrea sa iti donez tie un organ mai aparte. Sa te ineci cu el cand conduci bmw-ul tau de kokalaur.

      • Adrian Stanciu Răspunde

        Scuze conducatorilor corecti de bmw. Recunosc, am facut aceeasi greseala ca si “inteleptul” Riky: am bagat pe toti in aceeasi oala. Drumuri bune la toata lumea!

    • Dizzy Lizzy Răspunde

      remelem megdoglesz te kis gyoker !!!!

  2. Mae Răspunde

    Bă riki !,dacă ăla ia tăiat calea !!!!!ce prost poți sa fii !!!

    • y Răspunde

      @Mae, așa o fi dar accidental l-am văzut pe domnul respectiv circulând cu “animalul ” sub el. Fii sigur că dacă circula cu viteza regulamentară nu pățea chiar așa urât. Eu sper că se va face bine și apoi va preda la ceilalți motocicliști ceva material referitor la codul rutier. Aia cu “nu depășiți pe bandă dublă continuă” sau “respectați și circulați cu viteza legală” sau la “schimbarea direcției de mers , etc………”. Nu sunt cârcotaș, este purul adevăr. Pe mine m-a depășit în viteză pe partea dreaptă. Repet, sper să se facă bine și să învețe din accident.
      PS. Dacă intrați pe feisbuk unde se agită motocicliștii pentru semenii lor și strâng donații vă veți îngrozi. La 10 – 15 zile vezi câte un accident și mai ca aceasta pentru care se mobilizează acum.

  3. Xyz Răspunde

    https://www.donatorionline.ro/en/ puteti accesa situl cei care doriti sa fiti donatori. Insanatosire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.