Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

VIDEO. Se toarnă asfalt pe Centura Sătmarului. Imagini cu stadiul lucrărilor

Noi imagini cu lucrările la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare au fost date publicității. Proiectul avansează considerabil, iar noile imagini demonstrează acest lucru.

Toamna a început în viteză, iar firma care se ocupă de construirea Centurii Sătmarului a început chiar asfaltarea variantei de ocolire. Lucrările la șoseaua de 19,54 km sunt realizate de asocierea de companii italiene Itinera-Collini.

Din cei aproape 20 de km ai centurii, 14 km vor fi la profil de două benzi pe sens și separator median, iar restul vor avea o singură bandă pe sens. O estimare optimistă pentru finalizarea șantierului este trimestrul IV al anului 2020.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

2 comentarii

  1. Titi Conserva Răspunde

    Au ingustat Somesul cât un sanţ !! :)))))))))))))))))

  2. Nha Răspunde

    Deja m-am speriat de “stirea” asta ! Am crezut ca toarna asfalt pe traseu , pe care ma plimb de 2 ori pe saptamana si unde io n-am vazut un gram de asfalt . Spunea un angajat ca ridica saptamana asta grinzile peste Somes -ioc si astea ! Da sa vinzi gogosi cu asfaltul , rasu’ curcilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
APEL UMANITAR! Motociclistul rănit la Mărtinești are nevoie de sânge. Este în stare gravă

Motociclistul rănit, ieri, la Mărtinești are nevoie de sânge. Roatiș Vasile se află în acest moment la spitalul "Institutul Inimii"...

Închide