Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

VIDEO. Se toarnă asfalt pe Centura Sătmarului. Imagini cu stadiul lucrărilor

Noi imagini cu lucrările la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare au fost date publicității. Proiectul avansează considerabil, iar noile imagini demonstrează acest lucru.

Toamna a început în viteză, iar firma care se ocupă de construirea Centurii Sătmarului a început chiar asfaltarea variantei de ocolire. Lucrările la șoseaua de 19,54 km sunt realizate de asocierea de companii italiene Itinera-Collini.

Din cei aproape 20 de km ai centurii, 14 km vor fi la profil de două benzi pe sens și separator median, iar restul vor avea o singură bandă pe sens. O estimare optimistă pentru finalizarea șantierului este trimestrul IV al anului 2020.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

2 comentarii

  1. Titi Conserva Răspunde

    Au ingustat Somesul cât un sanţ !! :)))))))))))))))))

  2. Nha Răspunde

    Deja m-am speriat de “stirea” asta ! Am crezut ca toarna asfalt pe traseu , pe care ma plimb de 2 ori pe saptamana si unde io n-am vazut un gram de asfalt . Spunea un angajat ca ridica saptamana asta grinzile peste Somes -ioc si astea ! Da sa vinzi gogosi cu asfaltul , rasu’ curcilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.