Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

APEL. Un tânăr care şi-a pierdut braţul are nevoie de ajutor!

Un tânăr din judeţul Satu Mare care şi-a pierdut braţul drept are nevoie de ajutor. Anunţul a fost făcut de către verişoara acestuia, care doreşte să adune bani pentru o proteză, astfel încât tânărul de doar 19 ani, să se poată descurca.

“Florin este un tânăr de 19 ani care are toată viata înainte dar din păcate în urma unui accident a rămas fără o parte a membrului superior drept. Pentru a se putea bucura de o viata normala Florin are nevoie de o proteza bună cu care sa se poată descurca, dacă printre voi se află persoane care au posibilitatea de a ajuta v-aș fi recunoscătoare.

Cei care doresc să ofere o mână de ajutor o pot face în următoarele conturi RO63BTRLEURCRT0523979401 cont în lei sau RO16BTRLRONCRT0523979401 cont în euro beneficiar cont Mateș Florin Constantin. Orice ajutor contează chiar și o distribuire”, a scris verişoara acestuia.

13 comentarii

  1. c-block Răspunde

    O singură observație am, proteza se poate face numai după ce ciotul s-a vindecat. Văd că externarea (din păcate) este foarte recentă. Mă gândesc că CNSAS dă din umeri ca de obicei.? Recuperare cât mai rapidă doresc. Trebuie ajutat omul, păcat de el. Eu sigur o s-o fac!

  2. c-block Răspunde

    ma io am luat medicamentele cu palinca si ma cred alcineva , si in numele falsului x-ulescu , imi cer scuze ca fac misto de bietu om, ca am in cap numai interesu meu

    • c-block Răspunde

      Bravo ție dacă atâta poți! Probabil ești mândru de tine.????

    • abc Răspunde

      Eu zic că ai încurcat medicamentele. Alea albe pe care le-ai luat erau pentru deparazitarea câinelui. Dar nici ție nu strică.

  3. y Răspunde

    Ce ar fi dacă v-ați consuma energia în ajutarea omului dacă tot aveți în plus???

    • Rodica Răspunde

      Cred ca prea….. finuț le-ai spus ; eu le-as pune ….altă întrebare – ce-ar face daca ar fi în locul acestui tănar ? Sunt convinsa ca nu le-ar mai arde de miștocareli ieftine de genul celor de mai sus . In alta parte e locul pentru asemenea chestii . Daca nu pot sau nu vor sa ajute , chiar si cu o vorba buna , îi sfatuiesc sa …. vorbeasca într-o ….punga si-apoi sa se asculte !

      • y Răspunde

        Eu am o vorbă pentru astfel de “supărați”. Dacă sunt așa plini de energie sau așa nervoși atunci ce ar fi să se mai răcorească puțin? Adică să-și bage capul în budă și să tragă apa peste capul lor.
        PS. Acum câțiva ani buni am trecut printr-o situație limită asemănătoare cu a acestui băiat și am rămas cu handicap fizic sever fără șanse de recuperare (accident de mașină din cauza unui căpșunar cu volan pe dreapta și permis luat probabil la fără frecvență). Deci dacă voi posta ceva câteodată referitor la derbedeii cu volan pe dreapta cred că mă înțelegeți. Nimeni nu a sărit să mă ajute! Dacă 1% din cei pe care îi ajutasem îmi treceau pragul atunci era coadă până la graniță, dar asta este. Interesant este că am revenit rezonabil față de cum eram. Nu sunt supărat în schimb pe nimeni. Dar pe aceste specimene care cu greu se pot numi Homo sapiens am o boală ….., ehei, dacă le-aș putea altoi puțin…! La mine la capitolul cei 7 ani de acasă scrie așa – Dacă nu poți ajuta măcar nu încurca. Eu îl voi ajuta pe omul ăsta cum pot, săracul va avea de suferit toată viața pentru că am văzut cum se comportă statul nostru minunat autoproclamat social. Iar cei care își bat joc de el și de situația lor …. nici măcar nu le zic să le fie rușine, pentru că asta presupune să aibă ceva în cap. Nu le doresc rău. Își fac ei singuri.

  4. Garuboz Răspunde

    Corect! Nu cred ca aici a-si au locu aceste dispute abtinetiva .(era s-a zic oameni buni)

  5. Coji Răspunde

    Aflasem de accident, încă de pe vremea când încă Florin era in spital. In Ianuarie și eu ,din pacate,am avut aceeași soartă. Știu ce înseamnă. Nu doresc nimănui așa ceva. Rămane de văzut cine și cum poate ajuta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.