Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO&VIDEO. Un nou accident zguduie România: 4 morţi!

Un nou accident zguduie România. Patru persoane au decedat într-un accident produs în urmă cu puţin timp în judeţul Iaşi.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  pe DN 28 Târgu Frumos – Iași, în zona localității Bălțați, județul Iași. În urma accidentului produs pe fondul unei întoarceri neregulamentare, patru persoane au decedat și alte două au fost rănite.

Au decedat doi bărbați și două femei, iar pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate ale mașinii au intervenit 20 de pompieri.

Persoanele rănite sunt din Jaguar.

“Cele patru persoane decedate sunt din Opel. Două persoane au refuzat internarea, iar alte două au fost transportate la spital”, a spus Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

11 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Asta se întâmplă când respectarea legii este opțională și poliția rutieră aleargă aproape exclusiv după vitezomani!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Aș putea spune că e selecție naturală dar din păcate nu este așa. Vezi cazul din Buzău. Marea majoritate a șoferilor încă nu au băgat la cap că pot omorâ oameni nevinovați într-o clipă de neatenție. Că și șoferul camionului în cazul din Buzău ori butona telefonul ori s-a aplecat după ceva sau după cafeaua proaspăt cumpărată pentru că nu era obosit conform tahografului. Nu vom ști niciodată. Dar au murit o groază de oameni nevinovați și au fost nenorocite pe viață familii. Sincer, merită????? Nu cred. Dar cu majoritatea șoferilor de pe autotrenuri e o mare problemă. Zic că sunt în mașină mare și nu au ce păți.?? Uite că nu-i așa!

    • Unu' Răspunde

      De obicei ei scapă, dar restul …

    • shumaheru Răspunde

      Astia cu TIR-uri au tahograf , care este omologat , si inregistreaza si viteza , de ce politia nu verifica si asta ,sa zicem pe drumu de satu mare baia mare opresc pe unu care are inregistrat 120 km/h , intre cele doua orase nu este nici un loc unde poti merge legal cu viteza asta…deci amenda !!

  3. altu fără bmw Răspunde

    @shumaheru, dar îți dai seama câți ar trebui amendați???? Aproape toți!!! Mai ușor să-i numeri pe cei care merg regulamentar pentru că 90% merg peste limita legală!

    • Bogu Răspunde

      Toți șoferii din România conduc fără sa respecte regulile de circulatie, soferii profesionisti in mai mica masura. E mult de lucru aici pe aceasta tema.

  4. altu fără bmw Răspunde

    Bun, dar cine să lucreze? Poliția stă, dă amenzi și gata. Nu trăiesc într-o realitate paralelă să cred că brusc de pe o zi pe alta se va schimba atitudinea. Deocamdată ce se vede este că e din ce în ce mai rău.

  5. Raul Răspunde

    Foarte interesant… Nimeni nu a scris despre autostrazi… In 30 de ani nu am avansat… Probabil e bine asa…

    • altu fără bmw Răspunde

      Autostrăzi sau șosele este indiferent cât timp e problemă cu piesa de schimb dintre volan și scaunul șoferului.

    • altu fără bmw Răspunde

      Încă un lucru, dacă nu mă crezi numai gândește-te la accidentul din Vama unde unul a murit că făcea pe șmecherul la volan pe câmp. E slab materialul la unii, trebui însă recunoaștem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.