Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Campania ,,Tu poți face lumină”: Sătmărenii, îndemnați să denunțe fapte de corupție

Serviciul Județean Anticorupție Satu Mare îi îndeamnă pe toți cei care au descoperit fapte de corupție să le denunțe. ,,Tu poți face lumină” este campania ce își propune conștientizarea fenomenului și stoparea lui.

În deschiderea şedinţei lunare a Colegiului Prefectural, reprezentantul Serviciului Judeţean Anticorupţie Satu Mare, cms. Cristian Lucuţ a prezentat directorilor de instituţii deconcentrate-membri în Colegiul Prefectural informaţii privind campania națională anticorupție ,,Tu poți face lumină”, inițiată de către Direcția Generală Anticorupție în scopul conștientizării de către personalul Ministerului Afacerilor Interne și cetățeni, a cauzelor și consecințelor implicării în fapte de corupție.

Obiectivele campaniei vizează aspecte referitoare la obligațiile care derivă din calitatea de funcționar public, atitudinea în fața unor posibile fapte de corupție, conștientizarea cetățenilor despre necesitatea semnalării faptelor de corupție despre care iau cunoștință prin apelarea Call Center Anticorupție 0800 806 806.

 

5 comentarii

  1. Marshall Răspunde

    :))) in sfarsit o gluma buna :))))
    Nu s-a precizat exact…. se face referire in stire, strict la mormologi sau si la rechni ?

  2. mae Răspunde

    ba sami bag,,,,,,da cine sint cei mai mari corupti,voi acolo intre voii,,politicieni,militieni,de acolo trebuie sa inceapa ……aplicarea legi……..ce sa va spun ca o batrinica vinde 5 oua la negru ,si un kg de cartofi,in piata ,,,,si voii va jucatii cu milioane de euro ,,,ba da nu vi rusine asa un pic

  3. .".. Răspunde

    Cei mai corupti sunt cei de la functionari publici.

  4. Cosmin Răspunde

    Oare pot sa il denunt si pe domnul filip romulus pentru manariile care le facea ca agent agricol cu terenurile din crucisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.