Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VOT. Parcările din cartierele Soarelui și Carpați II vor fi modernizate

Parcările din cartierele Soarelui și Carpați II din municipiul Satu Mare vor fi modernizate.

Proiectul privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici la obiectivele de investiții ,,Modernizări parcări în cartierele Soarelui și Carpați II din municipiul Satu Mare“ a fost votat, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local.

Urmează, acum, organizarea unei licitații pentru efectuarea lucrărilor.

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Garajele au fost demolate în februarie-martie 2013!!! Da’ știu că nu vă grăbiți! Mai înceți măi băieți că veți face febră musculară de la atâta “muncă”!?

  2. Eu Răspunde

    Oare s-ar pute reglementa parcarile ? cele rezervate . Adica sa fie rezervat pe perioada limitata, ex. de la ora 17 pana la 06 .Atunci si musafiri vor putea gasi parcare in timpul zilei . Sunt parcari rezervate cam tot ce exista in cartiere si sunt goale pe timpul zilei dar nu poti parca fiind rezervat ! Firmele de interventie Samtel … nu au unde lasa masina pentru un timp scurt , 30 min. fiindca ele sunt rezervate. In alte orase rezervarea nu este pe toata ziua. Poate asa nu vor mai parca pe unde apuca .

    • alt eu Răspunde

      Nu se poate! Am semnalat problema ADP-ului aşa cum ai expus-o dar n-am primit un răspuns. În plus am sugerat ca atribuirea locurilor să se facă pe partiţii de 5 locuri pt. 5 maşini urmând a parca unde vrei pe aceste 5 locuri tocmai pt. a oferi posibilitatea de a parca celor care o fac pt. un timp scurt etc. Trebuie deschise minţile unora! Cam greu la ADP.

      • shumaheru Răspunde

        se pot amenaja parcari cum e cea de la Tei , unde se parcheaza cu tichet ,pana la ora 16 ,(parca ) si la liber dupa aia , asa ca cei care vin in vizita sa aiba unde parca,problema e ca toti ar parca in usa apartamentului ,daca se poate ,

  3. Silaghi Delia Maria Răspunde

    Garajele din micro 15,in spatele blocurilor C14, când vor fi demolate, când vor fi noile parcari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.