Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” a împlinit 100 de ani. Ministrul Leș, prezent la reuniunea de gală

Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” Satu Mare a împlinit 100 de ani de existență. Cu această ocazie, în după-masa zilei de astăzi, vineri, 4 octombrie, a avut loc o reuniune de gală a absolvenților, profesorilor și partenerilor prestigioasei unități de învățământ. La eveniment a participat și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

Evenimentul de astăzi, organizat de către profesorii și elevii Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” cu prilejul împlinirii centenarului, a fost unul deosebit, menit să aducă un omagiu unității de învățământ care a format, de-a lungul timpului, oameni extrem de valoroși.

,,Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a format generații de absolvenți care au făcut cinste învățământului sătmărean. Grație a unui corp profesoral de excepție și a unor absolvenți meritorii, tradiția a fost dusă mereu mai departe și vă felicit pentru acest lucru”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, prezent și el la eveniment.

3 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Voi clasa politică din ziua de azi nu meritați sa participați la asemenea evenimente !!!!

  2. ... Răspunde

    Se dă exemplu de realizare pentru copii Leș ??????:”Dacă înveți prost poți ajunge popă pocăit și ministru. Chiar dublu ministru! Vedeți eu ca prof trebuie să umblu aproape în ronghiuri iar ăsta are elicopteru sub kur!”????

  3. Profesor Răspunde

    Felicitări eminescienilor și tuturor celor care au colaborat la organizarea acestui eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.