Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Dan Barna vine la Satu Mare. Candidatul Alianței USR PLUS își prezintă proiectul de președinte

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale vine la Satu Mare, acolo unde își va prezenta proiectul de președinte în cadrul unei conferințe de presă. Evenimentul va avea loc vineri, 25 octombrie, în Pasajul pietonal Corneliu Coposu, începând cu ora 14:30.

La conferința de presă, alături de Dan Barna vor fi prezenți Radu Crețu, președintele filialei județene USR Satu Mare și Mircea Ciocan, președintele filialei județene PLUS Satu Mare.

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin țară pentru a-și face cunoscut proiectul său de președinte.

 

25 comentarii

  1. Ytikstrull Răspunde

    Are invoire de la DNA sa vina la Satu Mare ??

    • Loko Răspunde

      Dan Barna nu este cercetat de DNA.
      Deocamdata faptele sunt verificate si apoi mai vedem.
      Nu mai imprastiati fakenews caci turul 2 va fi #farapenali Barna-Iohannis !!

      • Rect-ificare Răspunde

        Turul doi va fi #si mai penal Ciolhanis reloaded!

        • a* Răspunde

          Și vom avea un președinte pe măsura locuitorilor țării. Alegem din materialul genetic disponibil. Am avut și “măi dragă Iliescu” și “hă hă Băsescu”. Poate urmează un țigan. Pardon, rrom.

  2. gelu Răspunde

    Vine si sora-sa? Sau are de lucru la firma lui barna sa fure banii europeni de la nenorocitii sortii?

  3. y Răspunde

    Acuma fără supărare dar dacă campania dumnealui se bazează pe atacul agresiv (de altfel normal și corect) împotriva corupției sub orice formă domnul catindat ar trebui să fie minim așa de neprihănit și alb imaculat ca Albă ca Zăpada. Nu cred că dacă este ceva putred în mișculațiile astea cu fonduri UE el nu știa. E prea inteligent pentru asta. Pe mine unul m-a dezamăgit profund. Nu cu acest gest ci în general prin modul de abordare a electoratului. Sunt curios dacă ar fi ceva asemănător lansat în spațiul public împotriva unui contracandidat ce ar face?

    • Zina Goga Răspunde

      Dar ce credeai,ca o sustine degeaba si fara interes pe kovesi ???Dar si inteligenta are limitele ei…

      • y Răspunde

        Din start nu am avut asemenea vise deșarte. Sunt pățit. Doar că din cauza halului în care a ajuns colonia noastră dragă nu prea ne mai permitem asemenea derapaje.

  4. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Dreapta romaneasca ne-a invatat ca un politician anchetat trebuie sa se tretraga pana se lamuresc lucrurile.
    Dar asta e valabil numai pentru ceilalti, pentru ei nu e valabil (ca nici Iohannis nu si-a lamurit problema cu casele).

  5. Marin Răspunde

    Singurul candidat corespunzător este Viorica Dancila, curată, frumoasă și deșteaptă. Ceilalți vin degeaba în Satu Mare.

    • Zina Goga Răspunde

      Da,asa ar fi normal,insa intr-o colonie americana cinstea si patriotismul nu mai conteaza !!

    • c-block Răspunde

      Eu zic atunci să-i tot ridici o statuie în mărime naturală! Doamne cât de ….. poți fi ca să afirmi așa ceva! De blonda asta neznaiu nu aflai în veci nimica cum de altfel sunt sigur că nu știi nici ce fac ceilalți europarlamentari români, poate nici după nume nu-i ști, dacă Dragnea nu făcea greșeala s-o facă prim-sinistră. Du-te și te răcorește!

  6. Relu Fotomodelu Răspunde

    @c-block-Dar de clapaugul asta de barna cand ai auzit,”desteptule” ??!!De-atunci de cand l-a ”mazilit” pe Dan Nicusor,despre care afirma ca nici macar nu mai e membru USR ??!!N-am avut destui hoti care fura banii romaniei si ai europei incat ne mai trebuie un hot pe care sa-l facem presedinte(am inteles ca furat banii destinati persoanelor cu dizabilitati!) ??Iar ca sa nu te superi pe mine,iti dau dreptate,o tara de handicapati la ”trotineta” doar un astfel de presedinte merita !!

    • c-block Răspunde

      Alegem din materialul genetic disponibil. Sau cum a spus cineva mai demult, fiecare țară are conducătorul pe care-l merită. E trist. Mie Barna ăsta, nu știu alții cum sunt cu el, dar e antipatic. Am eu o specimen printre rudele foarte îndepărtate, ceva verișor de gradul n. Din fericire îl văd extrem de rar. Și ăla e așa înțepat ca ăsta, plin de aere, un fel de Gică Contra, discuția cu el este să asculți la infinit ce debitează, dar doamne ferește să pună osul la ceva. Teorii, teorii și dacă vede că nu mai scapă de treabă întoarce ca la …… Exact asta a făcut acum Barna. A picat guvernul Dăncilă și cu voturile USR și insistă pe anticipate plus alte teorii de-ale lor care nu toate sunt chiar așa urgente. Nu pricepe că acum nu se poate, dar nici aia nu se poate ca să nu avem guvern în prag de iarnă! Un guvern picat nu se poate angaja la absolut nimic, doar plimbă hârtiile care mai sunt, pontaje, chestii. Politica înseamnă că mai faci și alianțe, te înțelegi dacă e cazul și cu dracul. Dacă abordează totul dintr-o poziție rigidă aia nu se mai cheamă politică. Eu încă nu am reușit să aflu care este proiectul USR în afară de #fărăpenali cu toate că am încercat.

  7. Satmareanul Răspunde

    #farapenali … astea se spunea si despre cei care sunt verificati de DNA si voi ati strigat hotii … si uite cum se invarte roata … nu sunteti cu nimic mai bun doar simplu manipulatori care manipulati oameni nimic alceva, un copil al PSD-ului il aveti in functie la Satu Mare care nici o zi nu a lucrat la privat a trait pe bani statului asa cum si Barna de vrea de nu vrea stie bine ca a lepadat fonduri europene si desi crede ca el a inventat roata cum sa fure acei bani … a uitat ca altii au facut si li sa pus eticheta de penali … asa ca Barna PENAL … inca un presedinte PENAL … sa stea la usa DNA-ului … sa vedem acuma DNA-ul sa puna catusele pe Barna … si atunci sa vedem cum mai stati in fata mea si spuneti sa semnez petitia pentru #farapenali … cand chair voi sustineti un penal … nasol pentru voi …

    • R.f.-@c-block-@Satmareanul Răspunde

      Catusele sunt diktate de sistem !!Daca sistemul nu-l doreste pe barna la ”kokoceni” va avea catuse,insa daca sistemul il vrea acolo sus,nu va avea catuse !!Exact ca si in cazul lui Joiannis !!De ce nu intelegeti ca tara asta e condusa de un ”sistem” ??!!!Care ”sistem” ?Ala al ”ciuingarilor” ! Nu se face nimic in tara asta fara filtrul ”ciuingarilor” !Ei sunt cei care decid,chiar daca cel care e dorit a furat si luna de pe cer !!Credeti ca ”sistemul” nu stia cine e basescu,sau ce a facut basescu inainte de a fi presedinte ??!!Ha,ha,ha !!

      • c-block Răspunde

        @R.f. …. Exact de aia îmi voi anula votul. Asta în caz că mă voi prezenta. Eu personal refuz să mai aleg răul mai mic, vezi cazul Iliescu – CV Tudor în turul 2 în 2000, care și eu cred că a fost făcut în așa fel încât și dreapta să-l susțină pe Ilici, ca să fie sigur. Atunci n-am votat deloc. Acum turul 2 va fi între Iohannis și Dăncilă pentru că apartenența la turmă este puternică la “trei trandafiri”.

  8. Octavian Petric Răspunde

    Vizita lui Dan Barna la Satu Mare e doar un popas in drum spre Vama Petea. Vrea sa fuga din tara!

  9. x-ulescu Răspunde

    DNA – sa vina sa-l ia !!! sau pentru el nu e valabil…acum ca i-au aratat pisica voteaza guvernul orban ??
    sa furi de la copii orfani … dragnea a fost condamnat 3ani pentru salariul cica necuvenit a 2 doamne care nu au mers la serviciu. Faceti regula de 3 simple si vedeti la cat ar trebui condamnat barna pentru 8 milioane de euro sifonate !!! in rest ..fara penali in functii publice ( valabil pentru altii )

    • Relu Fotomodelu Răspunde

      x-ulescule,pai tocmai acesta este calculul !!Dragnea a fost condamnat pentru ca si-a batut joc de regula furtului: a facilitat un furt cat sa intretii o pisica cu pretentii, timp de un an !!Pai ce furt e asta?La fel si Nastase care a facut puscarie pentru ca cineva i-a trimis niste kkturi din China iar unii i-au pus niste termopane !!Pai aste este furt ??Ori furi cat barna sau alti furaciosi de categorie grea,ori intri la puscarie pentru incompetenta!!Pai ce,ne batem joc pana si de furat ??!!!Iti bati joc de hotii din politica romaneasca,ii umilesti si le stirbesti prestigiul cu kkturi de doi bani ??Uite,asta cu 8 milioane de euro se califica pentru cursa prezidentiala,adica e un furt destul de acceptabil !!Sigur,daca ajunge presedinte cei din jurul lui o sa rezolve problema,o sa-i ridice ”standardele”,la fel cum au facut si cei din jurul lui basescu !Bai,sa ne-ntelegem !!

      • x-ulescu Răspunde

        din banii aia ,are de unde sa imparta la cei care ar trebui sa-l intrebe una ,alta legat de problema.
        Eu cred ca daca usr-ul voteaza guverul orban , sigur barna se teme de dna , daca nu voteaza guvernul sica mandolina impus de muianis ..atuci cred ca barna e nevinovat

  10. c-block Răspunde

    Ieri eminența sa prenecoruptul și celmaicinstitul Dan Barna a făcut-o de oaie iarăși. Nu e prima dată. La o întâlnire față în față cu Emerich Ienei i-a oferit că îi dă un autograf pentru că NU-L RECUNOSCUSE! E de rău oameni buni! Vreți un președinte care crede că totul se învârte în jurul lui? Pentru că așa se pare. Nu fac eu campanie pentru nimeni, nici pentru și nici împotriva. Dar tot sper că apare unul așa mai răsărit. Se pare că nu. Speranța va muri ultima. Ultimul să stingă becul și să verifice yala. ?

  11. Relu Fotomodelu Răspunde

    ”Prezidenţiabilul Dan Barna, la Oradea: A făcut selfie-uri, i-a dat autograf lui Emeric Ienei şi le-a spus orădenilor că acuzaţiile la adresa lui sunt minciuni” . :)))))))))Pai,ce prost de pe lumea asta ar recunoaste,mai ales in campanie electorala pentru cea mai inalta functie in stat,ca e un hot de tot kktul ???? :)))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.