Ultima actualizare: azi, 11:34
Locale

Doi dintre „teroriștii” din Solduba au ajuns înapoi după gratii

Doi dintre indivizii ce au terorizat comunitatea din Solduba au ajuns din nou după gratii.

Trei dintre tineri ce au terorizat comunitate din Solduba au fost reținuți în cursul zilei de luni de polițiștii sătmăreni pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat, după care au fost lăsați liberi.

Doi dintre aceștia au ajuns înapoi după gratii, potrivit IPJ Satu Mare.

„Cei doi tineri din localitatea Solduba, reținuți la data de 15 Octombrie de polițiști, întrucât erau bănuiți pt săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat pe raza localității Solduba, în urma propunerii formulate de procurori, instanța de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 20, respectiv 30 de zile, fiind încarcerați in arestul I.P.J. Satu Mare”, transmit reprezentanții IPJ Satu Mare.

Reamintim că la data de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au reținut pentru 24 de ore trei tineri de 17, 21, respectiv 26 de ani, toți din localitatea Solduba bănuiți că în luna aprilie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei persoane din localitatea Certeze.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 40%. În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Circa 30 de persoane din Solduba revoltaţi pe situaţia din localitate, au fost astăzi în audiențe la șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Sorin Stan. Ei şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că hoţii le calcă locuinţele, iar poliţiştii par depăşiţi de situaţie.

Un comentariu

  1. Titi Conserva Răspunde

    L-i se retine si infractiunea de ”terorism in forma continuata”?Altfel,peste un an vor fi din nou ”la munca” !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.