Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Doi tineri, prinși transportând peste 3.000 de litri de alcool. S-au ales cu dosar penal

În urma unui control în trafic, polițiștii Secției de Poliție Rurală Beltiug în colaborare cu cei din cadrul Poliției oraș Ardud au descoperit  3.483 litri alcool susceptibili a proveni din contrabandă. 

În data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 22.00, polițiștii au oprit o autoutilitară care se deplasa pe raza localității Mădăras, în care se aflau doi bărbați de 26 de ani și 29 de ani, ambii din localitatea Stâna. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii au descoperit 3.483 litri de alcool, pentru care cei în cauză nu aveau documente de proveniență.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false, peste limita a 200 litri băuturi spirtoase, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.