Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Dosar penal pentru o sătmăreancă de 63 de ani. Prinsă cu țigări de contrabandă ascunse în mașină

În cursul zilei de ieri, 20 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care deţin în vederea comercializării ţigări de contrabandă.

Astfel, în jurul orei 12:30 polițiștii au oprit pe DN 19, între localitățile Livada și Orașu Nou un autoturism condus de o femeie de 63 de ani, din localitatea Racșa. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 14.000 fire de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării  întreaga cantitate de țigări şi au întocmit dosar penale sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

 

 

 

Un comentariu

  1. abc Răspunde

    …dar la piata Somes cind va deranjati sa confiscati niste tigari…sau de tigani nu aveti voie sa va atingeti, ca vezi doamne ati face discriminare…

    Nu trebuie decit sa mergeti si sa cereti tigi…nu presupune nici cheltuiala bugetara nici efort sau aparatura sofisticata de spionaj ?, doar vointa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.