Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Două firme au depus oferte pentru salubrizarea din Satu Mare. Contractul, estimat la 260 milioane lei

Două firme au depus oferte pentru serviciul de salubrizare din Satu Mare. Termenul limită pentru depunerea ofertelor pe sistemul Electronic de Achiziţii  Publice a fost marţi, 15 octombrie, la ora 20,00. Potrivit surelor PortalSM în cursă s-au înscris două firme.

 Potrivit documentaţiei aprobată de primărie şi consiliul local, valoarea viitorului contract de concesionare pe zece ani a serviciului de salubrizare în municipiul Satu Mare este estimată la 263.138.788,6 lei fără T.V.A.

Noul operator, pe cheltuiala proprie, va amenaja pe amplasamentul punctelor de colectare existente, 213 puncte de colectare supraterane închise, pentru a asigura colectarea separată în cinci fracții. Punctele de colectare supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor vor fi modulare, vor avea fante de introducere pentru securizare şi posibilitatea ulterioară de dotare cu sistem de identificare a generatorului de deşeuri, închidere electronică, sisteme de supraveghere video şi sursă proprie de energie electrică. Acestea vor fi dotate cu recipienţi standard de 1,1 mc.

În anul 2005, în urma licitaţiei, Primăria municipiului Satu Mare a delegat serviciul de salubrizare, prin încheierea unui contract de concesiune. Din 29.12.2005 serviciul de salubrizare este prestat în baza contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare nr. 462/29.12.2005, încheiat cu SC FLORISAL SA, operator economic licenţiat ANRSC.

Prin HCL nr. 209/26.09.2013 s-a aprobat prelungirea contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare nr. 462/29.12.2005, pe o perioadă de şase ani.

 

 

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    Mă gândesc că Florisal și surioara Drusal.? Sunt foarte curios.

  2. Satmarean Răspunde

    Aici se gasesc firme sa participe la licitatie dar pt pasarela pietonala Centru nou- Mall nu?????

  3. a Răspunde

    Portalsm.ro sunteti patetici. postati o stire seaca, fara nimic relevant, trunchiata. De fapt, prin articolul asta nu ati zis aproape nimic. Lipseste esentialul, numele firmelor participante la licitatie. Despre asta e vorba si in titlul articolului. Mai documentati-va putin daca tot vreti sa postati un articol pe aceasta tema, culegeti toate datele relevante, si veniti si voi cu stirea completa, nu cu un titlu atractiv si cu un text sec, din care lipsesc chestiile relevante.

  4. Amin Răspunde

    la schimbul valutar de azi *54 de milioane de euro fara TVA*.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.