Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Apelul nu a rămas fără ecou. Sătmărenii au donat sute de haine Adăpostului de noapte

Apelul făcut de Direcția de Asistență Socială Satu Mare nu a rămas fără ecou. Sătmărenii au donat sute de haine pentru oamenii de la Centrul Social de Urgență pentru Adulți, magazia Adăpostului de noapte ajungând astfel la capacitate maximă.

,,Ca urmare a Campaniei de colectare de haine pentru persoanele fără adăpost, un număr foarte mare de persoane au răspuns pozitiv solicitării noastre, astfel magazia de îmbrăcăminte a Adăpostului a ajuns la capacitate maximă. Mulţumim tuturor celor care au ales să se implice, oferind din bunătatea, bunurile şi timpul lor!”, se arată în mesajul Centrului Social.

Reamintim că Direcția de Asistență Socială Satu Mare a făcut, la sfârșitul lunii septembrie, un apel către cetățeni să doneze haine groase, necesare pentru oamenii ce ajung la Centrul Social de Urgență pentru Adulți (adăpostul de noapte).

,,În această perioadă, cu toții ne adaptăm garderoba la noul sezon. Unii ne așezăm hainele mai groase în față și pe cele de vară mai în spate, alții ne plimbăm prin magazine și ne achiziționăm îmbrăcăminte nouă. În acest timp, unii dintre noi, se gândesc dacă vor avea măcar o haină mai groasă sau un pantof potrivit pentru a trece cu bine de sezonul rece. Ai în garderoba ta haine, pantofi de toamnă/iarnă în stare bună, pe care nu îi mai folosești? Dorești să ajungă la cineva care are nevoie de ele? Te așteptăm cu drag pe Al. Gladiolei, nr. 14 sau la tel. 0751200703.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.