Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

După ani de zile de așteptări, Consiliul Județean a distribuit apartamentele spre medici

Locuințe noi pentru cadrele medicale. După ani de zile de așteptări, Consiliul Județean Satu Mare a repartizat astăzi primele apartamente din blocul ANL destinat tinerilor medici.

Astfel, nu mai puțin de 13 tineri specialiști din sănătate se vor putea muta în curând în noile locuințe ANL din Satu Mare, aflate în administrarea Consiliului Județean.

Aleșii județeni au votat astăzi lista de repartizare a primelor 13 locuințe, din cele 16 destinate închirierii.

Imobilul destinat tinerilor medici a fost finalizat în urmă cu doi ani și se află pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Satu Mare.

17 comentarii

  1. Andrei Răspunde

    medicii au salarii de peste 10.000 , sunt ei oare cei care sunt nevoiti sa stea in aceste spatii pe bani de nimic ? nu au fost familii care sa beneficieze de ei ? chiar nu au fost !

  2. Andrei Răspunde

    medicii au salarii de peste 10.000 , sunt ei oare cei care sunt nevoiti sa stea in aceste spatii pe bani de nimic ? nu au fost familii care sa beneficieze de ei ? chiar nu au fost !?

  3. peda gogu Răspunde

    Pentru un medic care acum incepe sa lucreze in Satu Mare , cred ca e de ajutor , mai bine asa decat plozii politicienilor ,sau decat cei care fac copii pe banda rulanta si nu lucreaza nicaieri

    • Andrei Răspunde

      Nu vorbeam de politicieni ! Alti tineri , inafara de aceste categorii nu mai exista in Satu Mare ? Numai politicieni , medici , PEDAGOGI , si cei de la perfieria societatii (tiganii) , care sunt indreptatiti sa primeasca ? Alte paturi nu !

      • peda gogu Răspunde

        da , cei care sunt orfani si care lucreaza care au iesit din centrele de plasament.Cei care au famili lucreaza ,pot lua credit de la banca ,ca multi altii . Asa de curiozitate ,vedeti ce masini de lux sunt parcate pe langa blocurile anl ,

  4. X-ulescu Răspunde

    Ați votat populismul?
    Acum , gura mică.
    Nu aveți dreptul la.comentarii.
    Răbdați umilințele si nedreptățile la care sunteți supuși zilnic de 4 ani încoace.

    • x-ulescu Răspunde

      am uitat mu13 pnl , si usr , cu muianis cu tot

      • x-ulescu Răspunde

        Enătescu e supărat pe mine. Am fugit din salon în pijama și n-am luat de atunci pastilele. Normal că spun mu13 pnl că-s supărat pe doctorul penelist! A vrut să mă vindece! Revoltător! Mie-mi place așa!

        • x-ulescu Răspunde

          am luat medicamente cu alcool si nu mai stiu cum ma cheama , dar maduc sa-l tuc pe muianis

          • ...

            Drum bun! Eu unul sunt sătul de tine. Du-te și te tratează măi omule! N-ai ce face decât să scrii tâmpenii gen mu13 și muiannis? Chiar nu îți dai seama de cât de penibil ești? Pe cine interesează? Ce vei face după alegeri?

          • a*

            Mai sus ai recunoscut că nu ai luat deloc medicamentele. Hotărăște-te odată.

  5. cityzen Răspunde

    le vor închiria pentru că majoritatea au crescut în vile, bine mai sunt si excepții, dar nu cred că mulți de pe lista susmenționată!!!!!!!!!!!!!!!! după vreo 5 ani le va da dreptul Consiliul Județean sa le cumpere cu preț subvenționat de stat că sunt amărâți și le vor vinde ulterior la prețuri de lux!!!!!!!!!!!!!!!
    dacă ai carte ai parte, dacă esti medic, ai de toate!!!!!!!!!!

  6. cityzen Răspunde

    am uitat, apropo având în vedere zona unde se află blocul cu apartamente, își vor găsi imediat chiriași și apoi clienți ca să le vândă repede!!!!!!!!!!!

  7. anonymus Răspunde

    și la Dr. Quinn în film i-au dat casă moca!!!!!!!!!

    • ... Răspunde

      Era în vestul sălbatic! Și nu știu dacă acolo au dat salar. Se descurca cu cât primea și nu prea primea pentru că nu era de unde.

  8. ... Răspunde

    Cea mai recentă grozăvie de la UPU este un diagnostic absolut deplasat. Să-mi explice cineva cum poți confunda o gripă cu o comă diabetică hiperglicemică !? Întreb pentru un prieten. Pacientul de 40 de ani a murit. Important că s-a respectat protocolul! Dați-le case case nu apartamente din astea amărâte că merită!!! Merită??? Cine nu mă crede să ceară informații de la purtătorul de vorbe al spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.