Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Fază de cascadorii râsului, la Satu Mare! O poliţistă nu găsește marșarierul

Fază de cascadorii râsului, cu Poliția din Satu Mare. Totul s-a întâmplat în această dimineață lângă Piaţa Someş, în aşteptarea premierului Viorica Dăncilă. Protagonistă principală este o domnişoară poliţist, pe care n-am fotografiat-o de ruşine faţă de toată situaţia. Dar există suficienţi martori care să susţină situaţia. Şi probabil înregistrări video.

În faţa pieţei erau parcare două autoturisme Dacia Logan cu inscripţia Poliţia. La faţa locului au ajuns doi agenţi, un tânăr şi o tânără. Ambii se urcă la volan şi pornesc motoarele. Tânăra nu găseşte marşarierul şi îi face semn colegului să oprească, după care merge la el în maşină şi schimbă câteva cuvinte. Colegul opreşte maşina şi se duce la cealaltă maşină, urmând ca poliţista să pornească cu cea de-a doua maşină. Practic, au făcut schimb. Doar că tânărul a pornit, iar doamna poliţistă tot nu a găsit viteza, a rămas singură. Ba mai mult, i s-a şi oprit motorul, şi a abandonat “misiunea”. Uşor agitată, aceasta dat un telefon şi în câteva minute a apărut un coleg mai experimentat. El s-a urcat la volan, a luat-o pe colega mai tânără şi au plecat amândoi, fără niciun fel de problemă.

Faza pare una de cascadorii râsului, dacă nu ar fi de plâns.

Iniţial, nu am vrut să scriem nimic, primele gânduri au fost de compasiune faţă de domnişoara poliţist, dar trebuie ridicate câteva probleme şi suntem convinşi că ea nu are absolut nicio vină. Adică, dacă apare o urgenţă undeva şi trebuie să ajungă doamna respectivă, ce se întâmplă? Cum să se simtă oamenii în siguranţă, în aceste condiţii?!

Şi totuşi, nu avem absolut nimic cu domnişoara poliţist. Probabil că pe plan profesionist este foarte bună, doar că nu are abilităţi de şofer, ori Loganul nu e maşina ce i se potriveşte. În aceste condiţii, de ce trebuie ca dânsa să urce la volan? Nu există suficiente locuri în birouri? De ce trebuie trimisă pe stradă să ţină piept infractorilor o tânără?

Desigur, răspunsurile sunt cunoscute la nivelul Poliţiei, dar e subiect tabu.

7 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Ia spune, ziarist de subiecte de 2 lei, punctul G îl găseşti uşor sau îl mai cauţi?

  2. ciprian Răspunde

    Ceva flori de udat in birou la sefu?

  3. Rona Aldo Răspunde

    Bine Gyuri, că ști tu unde-i punctul…
    De ce folosești cuvinte pe care nu le stăpânești?
    Am auzit că atunci când ți-a șoptit ea la ureche, ca trebuie sa ajungi la muntele V-enus, ti-ai luat bocancii in picioare si rucsacul in spinare.
    LoL

  4. Drogba Răspunde

    Face-ti misto de politisti, apoi cand va amendeaza va plange-ti de mila ca femeile. Prostilor! :))))))))

  5. Sistem Răspunde

    De data asta chiar are loc acest articol, dar din pacate nu va fi citit de cine trebuie. Vina nu este a fetitei…. ea a visat doar la salar peste mediu si peste performantele ei si ca va intra peste 20 de ani in pensie.
    De vina sunt altii, cei care permit ca sa fie absolvent de Politie un tanar la acest nivel.
    Iar cea mai mare parte a vinovatiei e la cel mai inalt nivel, deoarece este permis pensionarea la 42-45 de ani, si acum mai toate structuriile (Jandarmerie, Pompieri, Politie) se plang ca nu au personal…….

    • altu fără bmw Răspunde

      Ai uitat să pomenești de cel care i-a băgat permisu-n jeb. Cum drq a luat examenul la permis auto fata asta? Întrebarea este bineînțeles retorică. E cumva blondă și pe dinăuntru, adică în cap? Să nu vă gândiți la alte prostii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.