Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. A început reabilitarea drumului spre Amați. Când vor fi încheiate lucrările

Au început lucrările de întreținere periodică a Drumului Județean (DJ) 193 A. Constructorul realizează lucrări de tratament bituminos dublu, de la ieșirea din municipiul Satu Mare spre localitatea Amați, lucrări care vor continua în intravilanul localităților Rușeni și Tătărești, pe o suprafață totală de 60.000 de metri pătrați.

Prin aceste lucrări se va reduce cantitatea de praf din atmosferă, produsă de traficul rutier, se vor îmbunătăți condițiile de circulație, iar din punct de vedere tehnologic se protejează sistemul rutier realizat anterior.

Pe cei 10 kilometri de drum pe care se realizează lucrările de tratament bituminos dublu, Consiliul Județean recomandă participanților la trafic să circule cu viteză redusă (30 km/oră), astfel încât să se evite producerea de evenimente rutiere nedorite. Dacă vremea va fi favorabilă executării lucrărilor, acestea ar putea fi încheiate în aproximativ 10 zile.

De asemenea, între localitățile Amați și Rușeni, Rușeni și Tătărești, respectiv pe tronsonul de drum județean Hodișa-Socond-Rătești sunt în derulare lucrări de întreținere cu material pietros.

 

 

5 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Asta este escrocherie! Drumul a fost asfaltat întotdeauna, nu naclait! Satu Mare trebuie să scape de cuplul acesta de șmecheri, de la Consiliul județean și Primărie, sunt niște catastrofe!

  2. VSJ Răspunde

    Asta a fost promis de catre Consiliul județean inca in luna iunie ca luna urmatoare se va aplica acel strat bitumos dublu.S-a si aplicat acel strat bitumos dublu, problema este ca s-a aplicat doar pe un tronson de 50 de metri.Acuma se reiau lucrarile cand are timp Consiliul județean,nu mai trebuie organizat Partiumi Magyar Napok.

  3. ,!!!, Răspunde

    Drumul a fost facut din piatra de catre Horty , Dar de cand au venit pe pamintul nostru cei din bucuresti au dstrus tot ce sa putut.

  4. Marin Răspunde

    Eu am venit din Prahova, se spunea că acolo e patria hoților (PH), dar nu-i adevărat, aici este. Despre Horty știu că a fost om politic, diplomat, militar, nu constructor de drumuri. A murit în Portugalia.

  5. Cineva Răspunde

    Au inceput de au pus ceva nisip cu piatră intre Amati si Ruseni vreo 300 m.si stop trbuie mai mult dar incoace de ce nu pun material bituminos ,noi locuitori din aceste sate nu facem parte din jud Satu Mare ,las sa înghițim noi praf mai mult ca doar suntem țărani, un praf atat de mare de zici că-i ceata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.