Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Aventurile lui Tudor Giurgiu în avionul Bucureşti – Oradea – Satu Mare

Renumitul regizor Tudor Giurgiu, cel care a înfiinţat festivalul TIFF, a avut astăzi o adevărată aventură. A dorit să ajungă la Baia Mare, unde era proiectat filmul Parking, dar cei de la Tarom n-au prea ţinut cont de planurile lui. El avea cumpărat un bilet Bucureşti – Satu Mare, urmând să ajungă în această seară la Satu Mare şi de aici să plece spre Baia Mare cu o maşină. Doar că Tarom a anulat zborul de pe Satu Mare şi i-a îmbarcat, două ore mai târziu în avionul care a mers la Oradea, iar ulterior a aterizat la Satu Mare. Pentru el, era deja prea târziu, nu avea cum să mai ajungă la Baia Mare.

Tudor Giurgiu a descris pe contul lui de facebook cum s-a petrecut totul:

Epopeea mea aviatica e aproape de final. Let’s recap.
Aveam avion spre Satu Mare la 17.00. La 16.30 ne-au anuntat ca zborul e anulat si ne vor imbarca pe cursa de Oradea cu plecare la 19.00.
Am petrecut 2 ore agreabile in aeroportul Otopeni cu prieteni din Cluj, alti “sinistrati” care aveau intirziere si mai mare la zborul lor.
Am aterizat la Oradea la 20.07, pasagerii au coborit rapid. Ma asteptam ca in 15-20 minute sa se imbarce oradenii care aveau bilet de Bucuresti si care, surprise, au aflat ca vor face o escala neprevazuta la Satu Mare. Dar eroare! Am stat in avion fix 56 de minute pina ei au aparut de parca am parcat avionul la 50 de km de cladirea aeroportului oradean. Am stat ca boii nestiind ce se intimpla, ii pun aici la socoteala si pe stewardese si piloti care nu primeau nicio comunicare din partea staffului de la sol al aeroportului. Finally am aflat – check-inul electronic de la “Plecari” s-a stricat. Ghinion, ar fi zis Piturca.

La 22.15 ar fi trebuit sa fiu la finalul proiectiei cu Parking – Filmul de la Baia Mare.

Am decolat spre Satu Mare la 21.25, am aterizat la 21.45.
Evident, am ramas in avion pentru ca nici macar Michael Schumacher nu m-ar fi dus la Baia Mare in 30 de minute.
Am anuntat staff-ul de bord ca merg cu ei spre Bucuresti, oricum ne-am imprietenit pe viata.
In timpul noii escale de la Satu Mare, pasagerii de Oradea erau total bulversati ca in loc sa ajunga la Bucuresti s-au oprit la SM. Nu le-a spus nimeni nimic.
O doamna din stafful de sol SM mi-a spus ca trebuie sa cobor (aveam avion miine dimineata din BM la 5.40), i-am spus ca sub nicio forma. Ma vedeam deja legat de scaun si scos pe sus de politie precum in videourile de pe YT.
Nu s-a intimplat asta. Taromul a fost cooperant si sensibil la aventura mea aviatica si m-a pastrat la bord, intr-o dulce clandestinitate.
E 22.31, decolam imediat spre Bucuresti. A fost o seara de exceptie!

5 comentarii

  1. y Răspunde

    Oare de ce e aproape în faliment Tarom??? Oare? Hm, hm?? Idem CFR.?
    În 2011 am fost într-un city break la Amsterdam. Am zburat de la București la destinație cu KLM. Stewardese de o mie de ori mai amabile, la 6 dimineața zâmbeau, ne îndrumau, doar asta le e jobul! Să nu spun că biletul era cu 15 % mai ieftin decât cu Taromul. Tarom de asemenea avea o cursă dimineața la o distanță de 30 de minute de cursa KLM. Bineînțeles după KLM. Avion pe jumătate gol la ei. Management, ce mai! Oare de ce era gol avionul? Cursa KLM era full.
    La întoarcere, fiind foarte grăbit, am făcut cursa București – Satu Mare înapoi bineînțeles cu Tarom. Așa de frumos a țipat stewardesa la mine la îmbarcare cu vreo 120 de dB de nu numai!!! Absolut gratuit! Ai cui să te plângi? Mă îndoiesc. Și mă îndoiesc că are rost. Mai faceți băieți și fete din astea că deja românul își permite să aleagă și de vor veni cursele interne private eu unul nu vă văd bine. Malév așa a dat faliment de ani buni. Spor la “treabă”!

    • @y Răspunde

      Probabil ai moacă de sudist ”bro” colorat,de-aia a țipat.Ori te-a văzut nehotărât să urci intr-un ”tarom” si a vrut să te impulsioneze cu un ”urc-odată ,băi rumâne” !!

      • y Răspunde

        Ori ești tarom-ist ori ești prost. N-am moacă de aia cum spui tu, dar tu probabil ai și probabil ai experimentat sentimentul. Urcă tu doar în avionul de cursă internă și te vei mira că mai zboară, “bro”. Dacă mă-ta nu te-a învățat să formulezi o propoziție civilizată îți recomand să te înscrii în școala elementară. Încă se predă materia “bro”. Dacă vrei să afli “stewardesa” era cam bronzată așa un pic natural. Probabil ei așa dau bună ziua acasă cu organe genitale pomenite la fiecare al doilea cuvânt.

        • @y Răspunde

          ”Bronzată natural” ?Clar a crezut că esti de-al ei !!Astia asa se ințeleg,țipă unii la alții,si se simt jigniți dacă nu pomenesc de chestii genitale !! Dacă-i urai la urcare ”alupegus” te imbrățisa !Bro !! :))))))))))

  2. y Răspunde

    Și încă un lucru. Avionul care făcea cursa București – Satu Mare era într-o stare “impecabilă” de descompunere. Sunt sigur că apucase să zboară și în iepoca de aur. Deci cine dorește senzații tari să apeleze cu încredere la ………. știți voi cine. Nu cred că din 2011 situația s-a îmbunătățit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.