Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. O agenție a găsit posibil sediu pentru Biblioteca Județeană. Cum se prezintă

Biblioteca Județeană Satu Mare ar putea avea un sediu ultramodern, în plin centrul municipiului Satu Mare, iar astfel s-ar rezolva și problema chiriei de-a dreptul uriașe.

O agenție a găsit un posibil sediu pentru Biblioteca Județeană. Este vorba despre clădirea Europa Plaza de pe strada Decebal, clădire ce se află la doi pași de actualul sediu al bibliotecii.

Agenția Imobiliare Smart a prezentat și primele imagini cu ceea ce ar putea fi cea mai modernă bibliotecă din nord-vestul țării, cu arhitectură și design deosebite. Aceasta este una dintre ofertele pe care Consiliul Județean trebuie să le analizeze în următoarea perioadă.

Consiliul Județean caută de ceva vreme un sediu nou pentru bibliotecă și a pus la bătaie nu mai puțin de 12 milioane de lei. Reamintim că problema chiriei plătită de Biblioteca Judeţeană a fost ridicată în mai multe rânduri, însă soluțiile nu au prea apărut. De-a lungul timpului au fost multe scandaluri şi promisiuni, dar chiria tot nu a scăzut sub 10.000 de euro/lună.

13 comentarii

  1. peda gogu Răspunde

    cat ia agentia comision ,numa pentru faptul ca a aratat-o primariei ? vajnicii angajati ai primariei trec zilnic pe acolo ,cum nu au stiut ca e de vanzare ??

    • Ombre Răspunde

      Consiliu judetean, nu primarie

      • peda gogu Răspunde

        scuze ! consiliu judetean …dar cam tot acelasi lucru este …tot din banii stransi de la noi se plateste comisionu !! oare cine sunt patronii/actionarii agentiei ??? asa ca fapt divers

        • Smart Imobiliare Răspunde

          Proprietatea este listat in portofoliul nostru de mai mult de 12 luni. Listat in reprezentare exclusiva, comision 0% la cumparator. Agent listare : Varga Nicolae +40774485381
          https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:nzrfTyTbFmUJ:https://www.smartplusimobiliare.ro/spatiu-comercial-de-vanzare-ultracentral-satu-mare-1484.html+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-b-d

          • Pinochio

            A fost listat ca l-ati sters.

            0% comision ii minciuna din moment ce “Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori: OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea tranzactionarii!” si la suprafata necesara va incadrati la fix.

            Nu pute a bine.

          • Rodica

            Proprietatea este listat in portofoliul …….. ? Nu va zgarie la ureche exprimarea ? Daca tot vorbiti despre …..carti si biblioteca ? Si da-mi voie sa-ti raspund eu pedagogule cine sunt …..patronii sau actionarii agentiei – niste ignoranti si inculti , care au lipsit de la orele de gramatica în limba romana !

          • CLAUDIA

            Stimata doamna Rodica, daca sunteti atat de intelectuala, ar trebui sa va da-ti seama ca mai sunt in orasul acesta si persoane care au studiat in limba maghiara si nu stiu sa se exprime atat de corect in limba romana, de aceea nu trebuie sa facem oamenii ca sunt inculti si ignoranti! Ar trebui sa invatam in primul rand sa fim mai toleranti mai buni uni cu alti, atunci am trai intr-o societate mai buna! Dar fiecare scoate din el ce are mai bun in suflet ! Deci atat aveti de dat!

      • peda gogu Răspunde

        pai atunci sa dam idei cosiliului judetean ,fara comision , Fostu cinema Popular , Amenajarea blocurilor de linga turnu pompierilor in biblioteca , scoala de linga piata mica/biserica reformata ,care egoala .probabil si altele mai sunt

        • Mester Răspunde

          Sunt mai multe cladiri care s-ar potrivi dar is distruse toate si la turnul pompierilor eu nas trimite copii la biblioteca. Fica mea e agent imobiliar si nu se lauda, oricum gross-ul baniilor publici vor ajunge in buzunarele politicienilor, vedeti ce o sa faca consilierii astia cu banii cand vine vorba de “amenajari”. Totusi ar fi bine ca si noi satmarenii sa avem ceva frumos ca suntem jale comparativ cu restu Ardealulului si sa dea dumnezeu sa si avem biblioteca ca asta ca sunt cam multe promisiuni dar putine se realizeaza.

      • CLAUDIA Răspunde

        Domnule ” PROFU “, comisionul 0% este pentru cumparator, vanzatorul este cel care plateste comisionul unui agent, iar la colaborare agentul care are listarea, adica proprietatea in portofoliul lui cedeaza din comisionul pe care l-a primit de la vanzator si agentului sau persoanei cu care colaboreaza. Sper ca am explicat si pe intelesul d-voastra!!!!

        • ComisionVoiajor Răspunde

          Nu scrie in anunt, doar 0% comision. Deci si prin urmare RECLAMA FALSA, minciuna prin omisiune.

  2. logica Răspunde

    E bine ca se cauta solutii. Dar totusi…graba imensa…nu se inchireaza, ci se cumpara. Interesant. Chiria este mare, dar cu 12.000.000 Lei poti plati 21 de ani aceasta chirie imensa. Oare nu este putin mult sa dai 12 milioane pe loc? Daca ai imprumuta banii (ce presupun ca se face) atunci costul creditului pentru achizitie ar mai acoperi linistit inca 21 de ani de chirie… Astfel, ce economie se face? Unde este logica? De ce nu se cauta o chirie mai ieftina, sau sa nu retrocedeze anumite cladiri ci sa le foloseasca pentru biblioteca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.