Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Orașul Negrești-Oaș va avea o sală de sport ultramodernă

Orașul Negrești-Oaș va avea o sală de sport ultramodernă. Sala de sport multifuncțională cu 180 de locuri va fi construită pe o parte din terenul liber de la stadion, urmând să devină o completare a acestuia. Compania Națională de Investiții (CNI), care finanțează investiția, a scos la licitație, pe SICAP – platforma de achiziții publice, proiectarea și execuția lucrărilor pentru acest proiect. Valoarea investiției este de 7.704.154 lei, fără TVA.

În paralel, printr-un alt proiect finanțat de la bugetul local, Primăria Negrești-Oaș va amenaja un teren de sport multifuncțional (pentru tenis, volei și baschet), astfel încât stadionul să devină un Complex sportiv modern și complet. Și în acest caz, Primăria Negrești-Oaș a scos la licitație execuția lucrărilor pe SICAP.

,,Îndemn firmele de construcții să verifice în permanență platforma de achiziții publice deoarece avem foarte multe proiecte scoase la licitație. Îmi doresc să atribuim cât mai curând contractele pentru a putea începe execuția lucrărilor”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Un comentariu

  1. Kkk Răspunde

    Numai in Romania se poate asa ceva: sala noua de sport cu 180 (!!!!) locuri. Un cacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.