Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

FOTO. Piața Mică din Satu Mare renovată din temelii. Investiție de 1,5 milioane lei

Lucrările de reabilitare la Piața Mică din municipiul Satu Mare sunt aproape de final, după un an de lucrări intense.

Piața Agroalimentară, cunoscută și ca Piața Mică, a intrat într-un amplu proces de modernizare în anul 2018. Noul spațiu agroalimentar va cuprinde locuri amenajate pentru comercianții de fructe și legume, lactate, precum și o zonă acoperită pentru tarabele producătorilor sătmăreni.

Investiția este finanțată din bugetul local, fiind alocați aproape 1,5 milioane de lei pentru ca spațiul agroalimentar să fie unul modern și să corespundă nevoilor producătorilor locali.

Înainte

11 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Ma “lesi” cu temeliile voastre si titluri pompoase . S-o facut un acoperis si turnat o sapa si s-o spoit baracile si s-o mai facut pe bani multi niste cutii din pal .Fix manivela. Deja ploua in incinta si accesul dinspre str.Paris si parc nu e facut la nivel , etc …
    Nha , da’ si-o mai facut cineva “ de-o ciorba “ pe bani multi ? O facut . Si noi am inghitit galusca , of course !

    • Norick Răspunde

      Ala din Carpati 1 in jurul WC-lui este mai O.K. ??? 😛
      Peace ! 🙂

    • Rodica Răspunde

      Tu nu stii ca așa se procedeaza la …..spalarea de bani si încasarea unor comisioane de la cei carora le-au fost atribuite lucrarile ? Zici c-au construit turnul Eiffel , atatea merite își atribuie . Pentru fraieri , functioneaza !

      • Bogu Răspunde

        Mai da priceputi sunteti voi. Eu va vreau la Primăria Satu Mare. 🙂 Abia aștept sa luați și voi carne in gura la fel cum dati. Critica in fapt, trebuie sa fie constructiva, adică trebuiesc subliniate parti pozitive si parti negative. Poate următoarea generatie din voi va fi mai receptiva.

        • ... Răspunde

          Adică vrei să spui că piața din Carpați 1 care stă goală era o investiție utilă? Și când oamenii de acolo au zis lui Coica la marea recepție că e tâmpit cu tot cu investiția lui degeaba doftoru a zis că nu vorbește cu oameni nervoși și beți ???? Înainte nici nu a întrebat pe nimeni dacă merită băgați 200000 euro + TVA acolo? Hai lasă! Și primașul aista a făcut audiențe în teritoriu cât să fie ales. De doi ani pauză totală. Să vezi tu la anul ce va da din coate și va promite poate și un nou Silicon Valley cum a zis pe vremuri cel mai prost primar ever din Sătmar.

        • Rodica Răspunde

          Hai sa zicem – prin absurd- ca e așa cum spui tu ; du-te si discuta cu…. beneficiarii acelei piete , adica pietarii care vand acolo ; întreaba-i daca i-a consultat cineva despre nevoile care ar fi pe-acolo , cam ce conditii ar trebui sa aiba ( începând cu depozitare , manipulare , sortare marfa , conditii igienico-sanitare , temperatura , etc ) întreaba-i si daca e vreo diferenta – în bine – pentru ei , care stau cate 8-10 ore pe zi acolo ( unii chiar si duminica) ; dupa ce te-ai lamurit cu acest aspect , mai consulta-i si pe cumparatori , pe trecatorii de-acolo si vezi ce s-a îmbunatatit , in afara de cativa pereti daramati si cateva acoperisuri refacute , mari investitii nu s-au facut . Dupa ce-ai ……rumegat bine aceste lucruri , poti sa-ti dai cu parerea . Si ca sa-ti raspund la provocare , as vrea sa fiu la primarie , sa ajungem la transparenta totala cu tot ce se întampla acolo ( inclusiv salarii si comisioane +învarteli ) si sa fac putina …… curatenie , din temelii , nu cum s-a facut la piata ! A , era sa uit , sa mai vezi si cum e cu taxele ce le platesc cei care vand acolo ( taxe ce…..merg catre primarie) ca eu nu vad corect sa platesti si chirie si taxa pe masa , functie de suprafata ! Toate lucrurile pe care le-am spus aici , nu tin de ….pricepere ( cum zici tu ) cat tin de corectitudine ( legalitate ) , bun simt si necesitate !

          • y

            @Rodica, știi prea bine că totul s-a făcut spre binele general, a se citi contul unora. Apoi se miră că oamenii nu sunt mulțumiți de binele făcut. Al dracului ăștia care postează! Zic ei! Au pretenții la muncă făcută cu cap. Numai că vine repejor darea de seamă la anul. Sunt curios cum ne vom mândri și ne vom da cu cărămida-n piept cu deja două hiper-super-megamall-uri în oraș. Că doar e investiția primăriei, nu? Apoi despre podul 3 e liniște totală! La anul vom afla ceva. Sau poate de Mikulás?

          • Rodica

            De Mos Nicolae , noi , postacii ….contra tot , vom primi o nuia , eventual cu fundita !

  2. Badea Gheorghe Răspunde

    Trebuia rasă de tot și refăcută pe două nivele: la parter parcare (deoarece nu prea ai loc în zonă, iar la etaj să fi făcut piața propriu-zisă.
    Să fim sinceri, sătmărenii sunt comozi din fire, nu mei merg nici la wc fără mașină, iar acum majoritatea șoferilor ocupă (ilegal) trotuarele blocându-i și pe cei puțini care merg pe jos!
    Având în vedere că și scoica a modernizat piața acum circa 4 ani, nu era imperios necesară o nouă reabilitare doar de formă, ci se putea aștepta și face bine!

  3. un piețar Răspunde

    Ce să spun, era foarte greu să construiască o hală închisă ca acel nenorocit de producător să poate să stea civilizat nu în vânt și frig! Doar niște pereți trebuiau. Da, și o parcare undeva că nu se mai poate. Sau s-a considerat că oricum suntem deja căliți???? Măi, când faceți proiecte de astea nu vă uitați cum e în vest??? Sau ăla e un alt proiect cu altă panglică tăiată? Pentru cultura generală a administrației piețelor asta dacă îi interesează, în piața mică încă găsești producători locali. Am zis încă. Probabil trebuia să luați măsuri împotriva.??

  4. Garuboz Răspunde

    Mai Bogu tu ori esti prost ori te faci da cred ca primai valabila! Da cine dracu mai crede in orasu asta ca la primarie s-e lucreaza ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.