Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Traficanţii de droguri săltaţi de DIICOT, arestaţi pentru 30 de zile

Traficanţii de droguri săltaţi de DIICOT în urma pechezițiilor de ieri au fost arestaţi petnru 30 de zile. Judecătorii Tribunalului Satu Mare au emis mandate de arestare pe numele acestora pentr 30 de zile.

Sentinţa dată de către Tribunal în cazul lui BALOGH JOZSEF zis ANCIU:

admite propunerea Ministerului Public – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare formulată în dosar nr. 33/D/P/2019, Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.J. cercetat pentru comiterea infracţiunii de – efectuare fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile prezentei legi, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, prev. şi ped. de art. 16 alin. 1 legea 194/2011 , cu aplic. art 35 alin. 1 C.pen(patru acte materiale) pe o durată de 30 zile, de la 08 octombrie 2019 şi până la data de 06 noiembrie 2019, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Sentinţa dată de către Tribunal în cazul lui Lasco Marinel:

admite propunerea Ministerului Public – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare formulată în dosar nr. 72/D/P/2019, Dispune arestarea preventivă a inculpatului L.M. cu antecedente penale, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de: efectuare fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile prezentei legi, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, prev. şi ped. de art. 16 alin. 1 din Legea 194/2011., cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. -trafic de droguri de risc, prev. şi ped. de art. 2 alin. 1 din Legea 143/2000 cu aplic. art. 38 C.pen., pe o durată de 30 zile, de la 08 octombrie 2019 şi până la data de 06 noiembrie 2019, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Traficanţii de droguri săltaţi de DIICOT – Percheziţii la 12 domicilii

În cursul zilei de ieri, luni, 7 octombrie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 12 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Satu Mare și Carei, într-un dosar de trafic de droguri.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au desfășurat o acțiune de amploare vizând o grupare specializată în trafic de droguri de risc și trafic de substanțe psihoactive.

Traficanţii de droguri săltaţi de DIICOT – Ce au confiscat poliţiştii

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanță purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinți și 35 de telefoane mobile.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 7 persoane, în vederea audierii. Față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., al polițiștilor criminaliști și al luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare, precum și al jandarmilor.

4 comentarii

  1. y Răspunde

    Felicitări, la temniță cu ei și apropo menționați și numele lor ca să le fie ruș. ine până la a-7-a generație din neamul lor de borfași

    • y Răspunde

      @x-ulescu iar se plictisește, acum a venit rândul meu să-mi ciordească nickul. Vezi că mi-e prieten știi tu cine și îți fac rost cu pile la un pat ca să primești sigur pastilele tale. Eu nu sunt amator. Nu trebuie mulțumit. Însănătoșire grabnică!
      PS. Dar venind vorba de rușine și tu ar trebui să te uiți mai des în oglindă și să-ți tragi câteodată niște palme, ciorditorule. Te-ar trezi, poate!

  2. x-ulescu Răspunde

    Nu știe cineva ce acte trebuie la comisie să mă declare cu retard mintal irecuperabil?
    Semnat Ilici von Xulescu Comunistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.