Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

FOTO. Tragedie pe o autostradă din Ungaria. O familie de români și-a pierdut viața într-un cumplit accident

O familie din România, cu doi copii, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, pe autostrada M5 din Ungaria. Șapte oameni au murit în total. Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged au întreprins demersuri pentru a obține informații cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii coliziunii.

Cumplitul accident s-a petrecut după ce un TIR scăpat de sub control a lovit un parapete, apoi s-a ciocnit de două mașini care circulau din sens opus. Toate vehiculele implicate au luat foc, iar toți pasagerii din cele două autoturisme lovite au murit. Ambele mașini erau înmatriculate în alte țări decât Ungaria, iar una dintre ele, marca Skoda, are plăcuțe românești de înmatriculare. Șoferul TIR-ului a supraviețuit accidentului.

Consulatul General al României la Szeged a confirmat, într-un comunicat de presă, că patru din victimele accidentului sunt din România.

,,Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români.

Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului. Până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.

Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situația și se află în contact cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite”, se arată în comunicat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.