Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

FOTO. Trei cetățeni din Sri Lanka, opriți când încercau să fugă din România. Reținuți în județul Satu Mare

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au reținut trei cetățeni din Sri Lanka, doi bărbați și o femeie, care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.  Cei trei cetățeni sunt cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Azi dimineață, poliţiştii de frontieră  din cadrul ITPF Sighetu Marmației – SPF Berveni, județul Satu Mare, au declanșat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 01.35, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Oar, jud. Satu Mare, trei persoane care se deplasau pe jos, spre frontiera de stat cu Ungaria. Deoarece persoanele în cauză nu-şi justificau prezența în zonă, echipajul poliţiei de frontieră a procedat la legitimarea acestora.

Cei în cauză au fost duşi la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor, constatându-se astfel că este vorba de trei cetăţeni din Sri Lanka, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, care au intrat legal în România. Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să treacă ilegal granița, cu scopul de a ajunge într-un stat din spațiul Schengen.

Cei trei cetăţeni din Sri Lanka sunt cercetați de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, au fost predați în cursul zilei de astăzi reprezentanţilor Biroului pentru Imigrări al judeţului Satu Mare.

Sursa: Poliția de Frontieră

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    Na, e nașpa dacă și ăștia fug de la noi!??

  2. x-ulescu Răspunde

    Așteptați-mă și pe mine, măi!

  3. Raj Kapou Răspunde

    Numai pentru simplu fapt ca au batut atata amar de drum si trebuiau lasati sa treaca in Ungaria !!!Iar de-acolo,Dumnezeu cu ei !! :)))

  4. A-Q Răspunde

    Interesant ca in timp ce Angela Merkel ii invita pe refugiati sa vina in UE, tratindu-i cu toata omenia, noi ii tratam ca pe niste infractori periculosi, desi sint niste amariti care cauta o viata mai buna.
    Ce nemernici putem fi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.