Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTOGALERIE. Traficanți de droguri săltați de mascați în județul Satu Mare

În cursul zilei de ieri, luni, 7 octombrie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 12 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Satu Mare și Carei, într-un dosar de trafic de droguri.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au desfășurat o acțiune de amploare vizând o grupare specializată în trafic de droguri de risc și trafic de substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanță purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinți și 35 de telefoane mobile.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 7 persoane, în vederea audierii. Față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., al polițiștilor criminaliști și al luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare, precum și al jandarmilor.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

5 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    ce faceti ma ! raman hastagistii fara combustibil !!!

    • ... Răspunde

      Fără să mă uit știam că tu ești x-ulescu! Nu doare prostia, spune drept?

      • x-ulescu Răspunde

        ar trebui sa sti tu mai bine !…ca se termina calmantu…si stocu e la diicot acuma

        • ... Răspunde

          La mintea ta te văd în stare să dai o spargere să pui mâna pe stoc. Ești înfricoșător de …..bolovan!??? Du-te și te tratează urgent! Ai intrat așa repede în sevraj?

    • x-ulescu Răspunde

      Cred ca am tras si io ceva pe nas , probabil mucii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.