Ultima actualizare: azi, 22:29
Locale

FOTO. Sătmăreancă ucisă de carusel, în Germania, sub privirile copiilor și ale iubitului

O sătmăreancă în vârstă de 29 de ani a murit într-un parc de distracții din Germania, în urmă cu două săptămâni. Andrada C. era angajată în Potsdam, în respectivul parc de distracții, iar în momentul nenorocirii fata verifica barele de siguranță ale caruselului, moment în care acesta a pornit.

Șocul după tragedia din Potsdam este încă profund. Oamenii își pun în continuare întrebarea: cum s-a putut ajunge la un accident mortal pe carusel?

Andrada C. împreună cu iubitul ei verificau barele de siguranță ale caruselului, moment în care acesta a pornit. Fata a fost aruncată la un metru distanță de „playball”, apoi s-a prăbușit, și a murit pe loc.

Totul s-a petrecut sub privirile oamenilor, în mare parte minori. Coproprietarul caruselului a văzut și el totul, și a apăsat pe butonul de urgență, însă a fost prea târziu. Andrada C. a murit pe loc.

Presa germană precizează că în momentul producerii accidentului din parcul de distracții, în cabina de comandă se aflau două persoane. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a produs accidentul, respectiv cum s-a declanșat pornirea caruselului.

Procurorii de la Parchetul din Potsdam au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele soţiei proprietarului caruselului (67 de ani), a fiicei acesteia (47 de ani) şi a fiului (34 de ani).

Sătmăreanca împreună cu iubitul ei lucrau de doi ani în Potsdam, în acel parc de distracții. Ei şi-au postat mai multe fotografii pe facebook din parcul de distracţii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Şpagă în vămile din Satu Mare? Cum se scot copiii din ţară, fără acordul părinţilor!

Şpagă în vămile din Satu Mare? Monica Melencu, mama Luizei, despre care propcurorii spun că a fost ucisă în Caracal,...

Închide