Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO&VIDEO. Viorica Dăncilă a făcut baie de mulțime la Carei

Premierul Viorica Dăncilă a făcut baie de mulțime la Carei, în județul Satu Mare, unde a participat la sărbătorirea Zilei Armatei Române.

După încheierea momentului oficial, Dăncilă s-a întâlnit cu oamenii, a vorbit cu ei și a făcut fotografii împreună cu aceștia.

18 comentarii

  1. Hagi Răspunde

    Dar vai, Bujor a fost la Carei? Noroc ca evenimentul a fost de la 17:00… dar plecarea a fost la 15;00. In timpul programului de serviciu.

  2. Eu Răspunde

    Sa vedeți voi de nu câștigă această doamnă alegerile…. ferească d-zeu….

  3. altu fără bmw Răspunde

    Asta este deja culmea penibilului! Cine inventează toate astea? Ieri în piață, azi pe floaster. Mâine va înnota în mare? Sau va zbura cu deltaplanul? Sau va mulge o vacă?
    https://www.stiripesurse.ro/video-imagini-inedite-viorica-dancila-pe-bicicleta-la-inaugurarea-primilor-kilometri-de-autostrada-din-moldova_1395839.html
    Am o întrebare referitor la știrea de mai sus. Pe autostradă e voie cu bițigli? Nu de alta dar cam greu prinzi viteza de croazieră.

    • Zi-le d-l Geo Răspunde

      Este centura ocolitoare a Bacaului…dai pe video…nu e autostrada !!!

      • altu fără bmw Răspunde

        Parte a autostrăzii Moldovei. Bun, atunci spune-mi unde ai mai văzut inaugurare de autostradă pe bicicletă??? Sau e centura ocolitoare pentru traficul greu …… pe bicicletă???

  4. cityzen Răspunde

    baia de mulțime a avut loc la strandul Carei????????!!!

  5. Gyuri Răspunde

    Cei care s-au înghesuit sa își facā poze cu moimuța, au fost plătiți de pesede.
    I-am văzut eu dimineață, cum stăteau incolonați la sediu din Satu Mare cu mâna întinsă.
    Altfel nu o băga nimeni în seamă.

    • x-ulescu Răspunde

      cei care s-au inghesuit sa faca poze cu maimutoiul muianis au fost platiti de pnl,i-am vazut dimineata cum stateau cu mana intinsa la sediu. Altfel nimeni nu-l baga in seama

      • x-ulescu Răspunde

        Și eu stăteam cu mâna-n kuuuur că au zis că eu nu primesc nici măcar un jelibon sau o gumă. Nu-i cinstit! Cineva m-a pârât de aici?

  6. Gyuri Răspunde

    După baia de multime Joiannis a râs de s-a pisat pe el de câti fraieri au venit să-l pipăie .Se tot uita in oglinda ce i-o tinea un sepepist să vadă dacă nu e deja moaște .

  7. Valahu Răspunde

    Ma da imbecil este ela care apropie copilu de imbecila tarii el nu o aflat ca prostia e molipsitoare?Saracu copil nu e de vina ca are un tata ciumat!

    • ... Răspunde

      Clar ca-i patit-o si tu,dar la tine e ceva mai grav.Cred ca-i lins mana lui Barnaliszt !!De-a lui ghiolbannis nu te puteai apropia ca i-o ling spp-istii !!

    • mihail Răspunde

      @valahu ungur:tu stai departe de atata vreme si ai ramas tot idiot!Ai vre-o explicatie?Eu cred ca esti cretin din nastere!Cine ma contrazice?Poate ungurul destept,y?E singurul …

      • y Răspunde

        @Mihail, dacă tot insiști. Nu vreau să comentez aspecte legate de trecerea taifunului albinos Veorica prin ținuturile Sătmarului. Sper doar că nu va mai trebui să suportăm consecințele. Sunt șanșe.
        Dar dacă bine țin minte (și am memorie bună) ni s-a spus clar (de fapt ni s-a atras atenția) că la manifestări nu e voie cu copii minori (după 10 august s-a specificat asta). Și nici fața minorului nu a fost blurată în poza publicată. Așa că … Dar cine sunt eu să-i învăț meserie pe cei de la portarseme? Eu cred că poate la asta s-a gândit ungrovlahul. S-au s-a gândit că prezența/apropierea fizică a duamnei D poate afecta în sens negativ dezvoltarea intelectului copilului? Exprimarea lui cam lasă de dorit, aici ai dreptate. Fii mai tolerant. Dar eu zic că și așa are o clasă clar peste românca ta/noastră get-beget Veorica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.