Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Klaus Iohannis, baie de mulțime la Carei

Președintele României Klaus Iohannis a făcut astăzi baie de mulțime la Carei, în județul Satu Mare.

După momentul oficial prilejuit de celebrarea Zilei Armatei Române, președintele a vorbit cu cei prezenți, a făcut poze și dat mâna cu ei.

29 comentarii

  1. Huo! Răspunde

    O baie cu acid ptr dl presedinte Ciolhanis! Nu stiam ca sunt atat de idioti careienii!

    • Dan Csila Răspunde

      Da ca te-o scapat ma-ta in cap, cand ai fost mic, de asta ai stiut?

      • c-block Răspunde

        Când s-a născut mă-sa a fost foarte fericită. De bucurie l-a aruncat în sus. Ei, nu l-a prins din prima! De atunci este așa.???

  2. x-ulescu Răspunde

    o spurcat asa zisu presedinte werner Careiul !!

  3. 007 Răspunde

    La Nurnberg – nu miscarea legionara a fost declarata fascista ci grupul etnic german – a carui urmas este fdgr a carui conducator a fost werner primarul sibiului caruia sau retrocedat propietatile grupului etnic german.
    Deci werner vine la Carei sa sarbatoreasca sutul in cur dat celor pe care ii mosteneste

    • Dan Csila Răspunde

      Nu mai balega, a venit la Carei ca sa ai tu ce comenta, pisa-mas pe tine de handicapat.Da ma prostovane, Johhanis este urmasul lui hitler asa cum esti tu urmasul lui ceausescu.

      • @Dan Csila Răspunde

        Sa-l pupi in koor pana o sa t-i se faca basici pe limba !!

        • Dan Csila Răspunde

          Nu ma cacareaza, eu nu il pup in cur. Tu stai cu PROASTA ROMANIEI ca te reprezinta. Ia da cu google PROASTA ROMANIEI. Vezi ce iese.

    • a* Răspunde

      A învățat totul de la băștinași. Acum nici asta nu-i bine?

    • 007 Răspunde

      Acest 007, este X-ulescu.Dar asa cum am mai spus,acest individ nu e de judecat, este tratat.

  4. Ytikstrull Răspunde

    Baia de multime a lui Joiannis a fost trucata de catre spp !!Adica toti cei care au ajuns sa-l ”pipaie” pe ”her Schutzstaffel” trebuaiu verificati !!Bucata cu bucata !!

    • Dan Csila Răspunde

      Tie nu-ti raspund (num ai un pic) ca esti idiot de-a dreptu´( specific speciei psd-inozaur). Ce comentariu este asta? Sa-ti dau un exemplu: Baia a fost renovata johanis pipaie dar veorica her Shult n-a verificat ca ii atarna chilotii , dar spp ul nu a observat ca s a cacat pe ia. Jos iohanis sus chilotii vEORICA! Atentie ca te pipaie bucata cu bucata toti cei care au ajuns. PUNCT!… Las-o balta….

  5. Dan Csila Răspunde

    Sa ma scuze Iohannis ca l-am botezat. Dau mielul de paste. 😉

  6. Marin Răspunde

    Dan Csila este un nume imposibil, jumătate bărbat, jumătate femeie, 50% român, 50% maghiar, dar după cum se pise pe lume, e bou. Pentru că te-ai legat de viitoarea doamnă Președinta a României, inegalabila și nemuritoarea Viorica Dancila, îți urez augurii în cerul gurii!

    • @Marin Răspunde

      …da,si-i mai dorim astuia care-si zice ”Dan Csila” si-un ”alupegus” !!La toti de-aici !

    • ---- Răspunde

      o fi femeie cu pen.s ..omu perfect..se satisface singur …orgasm are cand il vede pe werner

  7. Un om Răspunde

    Pe teritoriul administrativ al municipiului Carei poate purta insemnul de primar doar dl Koacs Eugen . Nu inteleg de ce au si altii insemnul . Tine de educatie si cunoastere a atributiilor .

  8. Observator Răspunde

    Monumentul din Carei este ascuns dupa tufele inalte de tuia sa nu se vada . Parca ne este rusine de acest simbol al armatei Romane . El trebuie sa domine zona. E nevoie sa se vada de la distanta . Sugerez ca Tuia sa fie inlaturata. Bustul regelui Ferdinand sa fie amplasat pe locul unde a primit onorul din partea oastei romane in 1919. Istoria nu poate fi modificata .

  9. Rodica Răspunde

    Daca pana si din acest moment , care ar trebui sa fie solemn , în memoria celor care au luptat pentru eliberarea pana la ultima brazda de pamant romanesc , unii gasiti de cuviinta sa va balacariti cum nu se poate mai …. frumos , asta spune totul despre voi . Apreciati fiecare . Multi din cei prezenti acolo ( sau în alte locuri , la asemenea evenimente) nu înteleg ca aceste momente nu sunt despre si pentru ei ( nici despre Iohanis , nici despre Dancila , sau despre oricum s-ar numi) , sunt pentru cei care au facut istoria acestei tari , pentru cei care au iubit aceasta tara si-au fost în stare de sacrificiul suprem pentru ea ! Asa ca ……baile astea de multime , nu sunt decat un circ gratuit , la care trebuie sa fie mereu un …..circar șef . Cati dintre cei prezenti duc o floare sau o candela si-n alte zile din an la oricare dintre monumentele ridicate în memoria martirilor romani ? Sunt convinsa ca nu multi . Pacat ca nici dupa atatia ani n-ati învatat respectul pentru ….ISTORIE .

    • Relu Fotomodelu Răspunde

      Păi bre Rodico,dacă nu pica tocmai acum campania ”aia babană” mai venea Joiannis sau alti papagali care n-au fost poate niciodată la Carei ??Clar că nu poti spune decat ”NU” !!Cine mai cinsteste ,cu adevărat, eroii acestei tări?Nu vezi că totul e doar butaforie,cu băi de multime sau alte rahaturi ??Noi suntem prosti că le permitem asa ceva,in loc să-i huiduim si să-i scuipăm ca pe niste maimute !!

      • y Răspunde

        Relule, atunci nu suntem cu nimic mai buni decât ei. Ar trebui ignorați complet, nu merită altceva. N-ai văzut în schimb ce mulți simpatizanți s-au adunat la Dan Barna în Satu Mare? Chiar sunt curios câte voturi va lua în final la prezidențiale. Anticipez sesizabil mai puține decât la europarlamentare USR-ul. Dar nici la Dăncilă nu erau atâția dacă nu erau mânați ca turma de șefi. Mi-a plăcut la Carei cum aplaudau pensionarele sătmărene. Era repriza a doua? Era bis la spectacol? Întreb pentru un prieten.

        • Relu Fotomodelu Răspunde

          L-am vazut pe Dan Barna iar mie mi se pare un om fals.Nu cred ca e tocmai cel pe care trebuie sa-l alegem presedinte.Clar nici Iohannis si nici Dancila !!Dar din pacate pe astia ii avem si cu astia dansam !!Si-ti spun o chestie pe care fraierii ”contracandidati” ,probabil, n-au luat-o in seama: Iohannis porneste din ”pole position”,intrucat el este pe functie,adica la picioarele lui sunt toate institutiile statului,care-l servesc!O campanie electorala trebuia pornita de la zero,de catre toti candidatii !Adica ”mister Iohannis” trebuia sa-si dea demisia inainte de inceperea campaniei iar mai departe sa se comporte exact ca si ceilalti candidati,fara avantajele oferite de functie.El ce face de fapt in campanie?Vizite de curtuazie in America,in Franta,In Japonia,etc., care clar pun in balanta o anumita influenta benefica ,iar institutiile subordonate presedintelui lucreaza,clar,pentru el.Deci nu mi se pare echitabil ca unul dintre candidati sa profite de aceste avantaje !!!Modificarea Constitutiei este imperativ necesara !!

        • Hopa Mitica Răspunde

          Barna pierde, cel putin la SM, pentru ca aceasta alianta a fost acaparata de PSD-isti. Trebuie sa fi foarte prost sa crezi ca vei avea scor bun cu asemenea conducere la nivel local. Parerea mea este ca nu fac nici 50% din procentul de la europarlamentare. Eu i-am votat atunci, dar dupa ce am vazut pe cine vad ei ca sunt cei mai potriviti, cei mai emblematici in SM pentru ei, nu-i mai votez in veci!!!

    • y Răspunde

      @Rodica, Homo politicus nu este dispus la așa ceva. Dacă e cazul calcă și pe cadavre. Iar turma (a se citi electoratul) merge unde este mânată de păstor. Dar nu cred că am zis vreo noutate. Iar referitor la ISTORIE, exact acesta este care va spune cuvântul final și sper că unele personaje mai mult decât toxice vor dispărea într-un digestor, o hazna mare ca să nu le mai auzim sau să le mai vedem vreodată. Sunt mulți care pot fi menționați aici, prea mulți, nu mă refer doar la decedatul politic Dan Diaconescu. Și Veorica asta pafaristă sunt sigur va dispărea după primul tur pentru că nu oferă valoare adăugată la nimic, a ajuns acolo datorită conjucturii. Iar aplaudacii de astăzi vor fi cei care mâine-poimâine o vor mazili. Mă încearcă o scârbă de nu numai. E un circ ieftin. Nu mă crezi? Ia vezi ce a făcut fufa asta astăzi după ce a făcut piața și s-a “solemnificat” la Carei!
      https://www.stiripesurse.ro/video-imagini-inedite-viorica-dancila-pe-bicicleta-la-inaugurarea-primilor-kilometri-de-autostrada-din-moldova_1395839.html

  10. Joy Răspunde

    A fost nai mult o baie de gabori in civil in jurul lui. S-a temut sa nu foe scuipat in fata ca basescu in Constanta.

  11. Barna Liszt Răspunde

    Inseamna ca avea motive sa se teama,asadar nici nu mai era necesar gestul de a-l scuipa,pentru ca nu merita nici macar atat !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.