Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Gabiel Leş, la Carei: Puteţi conta pe sprijinul meu în procesul de înzestrare a Armatei României

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a căui mandat se încheie după căderea guvernului, le-a transmis astăzi, la Carei, militarilor că se pot baza în continuare pe sprijinul lui. Gabriel Leş le-a transmis militarilor că evenimentul de la Carei este unul foarte important.

“Aveţi toată aprecierea mea şi întregul meu respect, puteţi conta pe sprijinul meu în vederea atingerii unui obiectiv major, şi anume, continuarea procesului de înzestrare a armatei. Am convingerea că, în cel mai scurt timp posibil, echipamentele militare ce vor intra în înzestrarea structurilor militare vor întări capacitatea de luptă a armatei şi vor asigura, la un nivel din ce în ce mai relevant, interoperabilitatea cu structurile aliate şi partenere. Vă spun şi astăzi ce am mai repetat: cea mai de preţ resursă a noastră este resursa umană. Militarii noştri merită să se instruiască şi să-şi îndeplinească misiunile în condiţii optime, exploatând echipamente şi tehnică de luptă performante, de ultimă generaţie”, a spus Gabriel Leș.

Ministrul Leș a vorbit despre însemnătatea Zilei Armatei Române, despre jertfa militarilor în războaie şi teatrele de operaţii şi a transmis recunoştinţa sa şi celor aflaţi astăzi în zone de conflict.

“Celor aflaţi la acest moment în misiuni departe de ţară, în teatrele de operaţii şi în structurile militare aliate ori de tip coaliţie, îndeplinind angajamentele asumate de România, le transmit recunoştinţa şi aprecierea noastră. Le doresc să se întoarcă acasă, sănătoşi, la familiile lor şi la prietenii lor. Anul acesta am sărbătorit 15 ani de apartenenţă la cea mai importanţă alianţă politico-militară din lume, Alianţa Nord-Atlantică, Armata României prezentându-se în faţa naţiunii drept una dintre cele mai profesioniste şi de încredere instituţii ale României, cu o structură care se bucură de aprecieri în rândul populaţiei, capabilă să-şi îndeplinească misiunile oricând şi oriunde este nevoie”, a mai spus Leş.

3 comentarii

  1. Patriot Răspunde

    Au toata recunostinta poporului roman nu numai ” a mea ! “

    • Zile d-l Geo Răspunde

      ….. se crede in continuare atit de important ca recunostinta lui trebuia exprimata inaintea celei a poporului roman !!!

  2. ciprian Răspunde

    Pleaca bai ploconeala ca esti paralel cu Armata Romana, lasa profesionistii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.