Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Zborurile Tarom de pe Aeroportul Satu Mare, desființate?! Magyar Lóránd cere explicații

Deputatul sătmărean Magyar Lóránd a adresat o întrebare în scris Ministerului Transporturilor, după ce au apărut în presă afirmații conform cărora s-ar reduce sau chiar s-ar desființa zborurile Satu Mare-București.

„Zborul Satu Mare – București se află pe locul șase în topul popularității curselor Tarom, cu peste 14.700 de pasageri până la jumătatea lui 2019 și peste 400 de zboruri operate. Orice acțiune a conducerii companiei și a responsabililor din Ministerul Transportului de a reduce sau chiar anula cursele Tarom Satu Mare- București este o decizie managerială proastă”, a declarat Magyar Lóránd.
Pentru sătmăreni, aceasta este cea mai rapidă oportunitate de a ajunge în capitală, însă managementul companiei i-a defavorizat pe sătmăreni prin mutarea unor curse de la aeroportul Satu Mare pe cel din Baia Mare.
„Care este planul de management al companiei de a menține sau dezvolta cursele de pe Aeroportul Internațional
Satu Mare?”, este întrebarea la care deputatul sătmărean a solicitat răspuns în scris din partea Ministerului Transporturilor.

5 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Normal ca vor anula cursele de Bucuresti daca au preturi de business class. Mai reduceti preturile coaie de la Tarom !!!! Avem cele mai scumpe bilete de avion din UE. nu inteleg care ii faza

  2. Senatorul Curcilor Răspunde

    Cine credeti ca se revolta?!Tocmai deputatul care-si permite sa zboare cu taromul, pe banii statului of course !Acum …la cuseta,18 ore pana la Bucuresti !!Of course !!

  3. Valahu Răspunde

    Asta parca e Hopamitica tot timpul tot timpul s-e trezeste s-a comenteze dupa lucru facut.Vrea s-a dea impresia ca are activitate dar saracu este cam retardat functional.

    • y Răspunde

      Doar încearcă să se bage în seamă că simte că vine bilanțul contabil final de anul viitor și trebuie să aibă “activitate”. Recent cu fonduri neaccesate, acum asta. Că realizări ……….. Am vrut să scriu ceva mai puțin elevat legat de șnurul de la știți voi ce dar am zis că mă abțin.?

  4. c-block Răspunde

    Recomand lectură pentru dânsul “Learning to fly” de Tom Petty (ajutor pentru tineri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.