Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

Mesajul Primăriei Satu Mare după trecerea în neființă a jurnalistei Bartos Erzsébet

Reprezentanții Primăriei municipiului Satu Mare își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a jurnalistei Bartos Erzsébet, transmițând familiei și apropiaților sincere condoleanțe.

„Ne exprimăm profundul regret pentru trecerea în neființă a celei care a fost Bartos Erzsébet, jurnalist, moderator al multor evenimente, un om care datorită activității și personalității sale va rămâne mereu în amintirea noastră. Suntem alături de familia îndoliată și le transmitem sincere condoleanțe!

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor

Viceprimarul Adrian Albu, administratorul public, Maskulik Csaba alături de colectivul Primăriei Municipiului Satu Mare”

Tragedie în presa sătmăreană, după ce una dintre cele mai bune voci feminine de radio din Satu Mare ne-a părăsit mult prea devreme.

Bartos Erzsébet, vocea care i-a încântat pe toți ascultătorii City Radio și nu numai, a plecat la îngeri lăsând în urmă multă tristețe, durere și doi copilași îndurerați.

Mereu zâmbitoare și o profesionistă desăvârșită, Bartoska, așa cum era cunoscută în tot orașul, a luptat din toate puterile însă, în cele din urmă, boala necruțătoare a răpus-o.

,,Există o voce care ajunge imediat la inimile noastre. Există oameni care zâmbesc mereu, chiar și atunci când nu le este ușor. Această voce va trăi, de acum încolo, în inimile noastre”, este mesajul plin de durere postat de colectivul City Radio.

Redacția Portal SM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.