Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Tragedie în presa din Satu Mare. O voce cunoscută ne-a părăsit

Tragedie în presa sătmăreană. Una dintre cele mai bune voci feminine de radio din Satu Mare ne-a părăsit mult prea devreme, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Bartos Erzsébet, vocea care i-a încântat pe toți ascultătorii City Radio și nu numai, a plecat la îngeri lăsând în urmă multă tristețe, durere și doi copilași îndurerați.

Mereu zâmbitoare și o profesionistă desăvârșită, Bartoska, așa cum era cunoscută în tot orașul, a luptat din toate puterile însă, în cele din urmă, boala necruțătoare a răpus-o.

,,Există o voce care ajunge imediat la inimile noastre. Există oameni care zâmbesc mereu, chiar și atunci când nu le este ușor. Această voce va trăi, de acum încolo, în inimile noastre”, este mesajul plin de durere postat de colectivul City Radio.

Redacția Portal SM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

25 comentarii

  1. Gyurkahurka Răspunde

    Nyugodjon békében! Gyermekként a 90-es években a walkman rádiójáról hallgattam a műsorait… Szép emlékek.

  2. Lorinti Maria Răspunde

    nyugodjon bekeben ,,o volt a kedvencem a rado hngjan..

  3. Lup Crina Răspunde

    Sincere condoleante familiei îndurerate!!!
    Drum lin spre cer suflet frumos!!!????

  4. x-ulescu Răspunde

    ……….

    • y Răspunde

      ………………….

      • y Răspunde

        Numai de tine nu @y fals! Plus că acum chiar ești …. împreună cu @x-ulescu! Sunteți niște …. ordinari! Niște …… cu ochi. A murit o femeie de nota 11, mamă a doi copii mici care pe deasupra a făcut ceva pentru comunitate! Nu numai pentru unguri. Voi în schimb țineți ……! Nu vă spun să vă fie rușine pentru că nu știți ce e aia! Una e să fi haios sau comentezi aiurea dar eu în locul Redacției v-aș bloca de acum înainte adresa de IP! Punct!?

    • Flow Răspunde

      Dupa un asmenea comentariu x-ulescu, cu asemena gandire, imi pare rau pentru tine, tu inca nu stii, dar esti victima unei consagvinizari.
      ………. ce esti.

    • Sathmarar Staatsbuerger Răspunde

      Sincer ma intreb oare ce ganduri ai avut atunci cand ai scris asta. Nici macar nu o pot numi o propozitie! Oare chair atat de mare e sovinismul in acest oras sau judet, care e renumit pentru multicultura ei?
      E o pierdere enorma si fara cuvinte pentru comunitatea satmareana dar gandeste la copiii ei care inca nu pot realiza ca vor creste fara mama.
      Din rautate acuma asi putea sa-ti doresc unele lucruri asemanatoare, dar iti doresc doar sa ai iertare de la toti oamenii cu care te comporti astfel si sa nu-ti revina tie aceste sentimente pe care o are acuma familia!!!!!
      Acelasi mesaj si pentru “y”-fals.

    • Kiss Ferenc Răspunde

      Stimată Redacție!
      Parcă fiecare comentariu este moderat/cenzurat!
      Nu-mi pot imagina, cum ați lăsat să apară un astfel de comentariu incalificabil.
      Mai ales, că este vorba de o colegă a dumneavoastră (dacă vă considerați ziariști adevărați), pe care a iubit-o toată lumea, cine a cunoscut-o (indiferent de naționalitate).
      Să știți, că acest comentariu nu-l califică numai pe acel …….., ci și pe dumneavoastră, care ați permis publicarea lui.
      Probabil, că comentariul meu nu va trece de cenzura dvs., dar nici nu mă interesează.
      Îmi pare rău, că am accesat acest site.

      • y Răspunde

        @Kiss Ferenc. Nincs moderálva épp ez a baj!

      • Kiss Ferenc Răspunde

        Mulțumiri redacției pentru moderare.
        Un pic cam târziu, dar totuși ați demonstrat, că sunteți de partea normalității si a bunului simț.

  5. Satmareanul Răspunde

    Condoleante si putere familiei ! Isten nyugtasa!

  6. Andrei Răspunde

    Dumnezeu sa o binecuvanteze si sa ajunga in RAI!
    Sincere condoleante familiei…
    x-ulescu, nu stiu la ce te referi cu …………, dar sa iti fie rushine daca intr-un asemenea moment iti permiti sa fii sovin

  7. GB Răspunde

    RIP în amintirea unei zile a copilului prezentate împreună.

  8. Satmarean Răspunde

    D- zeu sa o odihneasca! Sincere condoleante familiei !

  9. Hu ungaria Răspunde

    ………………..

    • Sathmarar Staatsbuerger Răspunde

      Un alt exemplu din civilizatie!!!

      • y Răspunde

        Lasă că dacă mai continuă așa îi voi reclama și vor lua o amendă plus vor fi obligați să-și pună obligatoriu un moderator. Într-o vreme a nai fost cu scandal apoi s-au potolit. Văd că iar începe.
        Stimați redacție să știți că nu vorbesc în van. Să vă fie rușine că nu vă apărați fosta colegă de breaslă! Auci nu e vorba ce orostii scrie unul saul altul ci lipsa totală de colegialitate!
        Vouă v-ar pica bine? Nu cred.
        Eu zic să nici nu mergeți la înmormântare că s-ar putea să fiți invitați afară. Eu unul aș înțelege asemenea reacție.

  10. y-ulescu Răspunde

    @x-ulescu, toată familia ta la grămadă nu valorează jumătate cât murdăria de sub unghia ei.

    • y Răspunde

      Nu merită să te cobori la nivelul lui. Oricum nu pricepe. Probabil citește reacțiile …. și se amuză. Specimene ca el nu merită nici aerul gratuit. Pentru că dacă a fost o glumă …, ei asta nu e glumă. Iar dacă a spus serios….. nu mai continuu. Altă variantă eu nu văd. Sunt mai mult decât trist.
      Eu am o urare pentru el și la nivelul lui: ………….! Îmi cer scuze.

  11. Rodica Răspunde

    Măi , acestia , care v-ati gasit si dintr-o tragedie pentru o familie sa bravati sau sa miștocariti , ar fi cazul sa va opriti ! Oricând puteti fi în locul acestei familii ; cu atat mai mult ca au ramas si copilasii care nu înteleg înca ce se întampla , dar vor simti din pacate zilnic cate putin . Ma-ntreb daca mai aveti respect pentru ceva ; nerespectând pe altii ( sau memoria lor) , nu va respectati nici pe voi . Atăt valorati !
    Dumnezeu s-o odihnesca-n pace , iar familiei sa-i dea putere sa treaca mai usor peste tragedie !

    • y Răspunde

      Foarte corect @Rodica! Era o fată de nota 11, cu copii mici. Gândește-te (de fapt un om normal își dă seama) cât de greu este pentru familie, copii sunt mici de tot. Și Bartoska am înțeles că avea doar 42 de ani! Cumplit! Și chiar era o plăcere s-o asculți, mai ales dimineața. La mine tot timpul era (este și acum) radioul pe City cât duceam copii la școală. Cumplită și parșivă această boală (cancer mamar), trebuie ceva făcut pentru că sunt foarte-foarte multe femei. Te doboară în câteva luni, și eu așa am pierdut-o pe mama. Februarie diagnosticat – noiembrie înmormântat. Screeningul ăsta de la spital era doar pentru 100 sau 1000 de oameni, nu știu câți dar e foarte puțin!!!! Nu-i mai ieftin să identificăm din timp și să tratăm?? Întreb așa pentru un prieten! Oamenii tineri pleacă, cei care mai pot face ceva și familia are nevoie de ei, iar pe Iliescu nici iadul nu-l mănâncă. Și acum îi suflă aer cu paiul nu spun unde ca să mai trăiască. Nu mă înțelege greșit. Nu-i doresc moarte, să trăiască ca să răspundă pentru ceea ce a făcut. Ca torționarii comuniștii condamnați și închiși în ultimii ani. Dar nu e momentul pentru politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.