Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Peste 120 de persoane, selectate pentru interviu la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare a organizat azi, 18 octombrie 2019, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Casa de Cultură a Sindicatelor. În cadrul evenimentului, peste 120 de persoane au fost selectate pentru angajare.

Din cei 150 agenți economici contactați, 41 agenți economici au fost prezenți la bursă și au oferit  570 locuri de muncă, din care 25 pentru studii superioare. Din chestionarele completate de către agenții economici a rezultat faptul că 125 persoane au fost selectate în vederea participării la interviul pentru angajare, din care 73 absolvenți de învățământ. La bursă au participat aproximativ 512 persoane în căutarea unui loc de muncă, din care 220 absolvenți de învățământ.

La acest eveniment au participat reprezentanți ai prefecturii, primăriei, consiliului județean, conducători de instituții subordonate Ministerului Muncii și Justiției Sociale, membrii Consiliului Consultativ al AJOFM Satu Mare precum și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, Centru Militar, Poliție și ISU.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment au participat și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.