Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

PNL Satu Mare caută viceprimar! Există totuşi riscul să nu obţină postul

PNL Satu Mare caută viceprimar în locul proaspetei demisionate Doina Feher. Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat astăzi că deocamdată nu se ştie cine va intra în Consiliul Local în locul acesteia, nefiind purtate asemenea discuţii.

“Nu ştiu lista. O să mă uit pe listă şi o să vă dau un răspuns. Dacă persoana vrea, dacă şi noi vrem. Nu doresc să fac vreo greşeală”, a spus Albu.

Următoarea persoană pe lista PNL pentru Consiliul Local este Gheorghe Stan.

Întrebat dacă ar fi posibil ca PNL să rămână cu un singur viceprimar, asemenea situaţiei de la Consiliul Judeţean unde nu a reuşit de mai bine de doi ani să ocupe locul rămas vacant după decesul lui Alexandru Panea, Albu a răspuns: “Este posibil! Nu vreau să avansez niciun fel de opinie până când nu voi sta de vorbă cu colegii mei. Trebuie să vorbesc cu încă două-trei persoane şi pe urmă o să trag o concluzie. Pe de altă parte n-au mai răams decăt opt luni din mandatul ăsta”.

El susţine că totuşi PNL are o relaţie bună cu UDMR.

Practic, PNL poate oferi postul de vicepriamr actualului consilier Romeo Pop, sau persoanei care va intra în Consiliul Local în locul Doinei Feher. Nu este exclus să se sară anumite persoane de pe lista propunerilor pentru Consiliul Local până când va fi găsită persoane potrivită.

 

4 comentarii

  1. figaro Răspunde

    Si daca il vor da ALDE? In acest fel UDMR ar face impreuna cu PNL si ALDE 16 consilieri locali, adica fix cat le trebuie pentru o majoritate calificata.

  2. AAA Răspunde

    Asa se aude in piata, ca noul viceprimar va fi, d-nul Bozai Voda Cristian. Are o experiență mare in arta lui bacus, este bun executant si a copilarit împreună cu d-nul primar Kereskeny Gabor, cu care se laudada ca ia promis protectie totală până va fi primar.

    • y Răspunde

      Vicele se alege dintre consilierii locali. El nu este. Nu e ca sitimenajerul sau postul lui actual de director care-i prin “concurs”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.