Ultima actualizare: azi, 04:32
Locale

VIDEO. Primul pas pe lună, sărbătorit la Satu Mare. Planetariul mobil revine cu un show extraordinar

Planetariu Mobil revine la Satu Mare, în perioada 1 – 8 decembrie 2019 cu spectacolul “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”.

Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună.

Planetariu mobil invită sătmărenii să sărbătorească împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv. Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în Casa Mestesugarilor Satu Mare, care se află pe str: Stefan cel Mare, nr: 18.

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758.365.699, sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO. Partener: Casa Meşteşugarilor Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Trei suspecți în cazul pădurarului găsit mort. Au fost audiați, dar nu au fost puși sub acuzare

Principalii suspecți în cazul pădurarului împușcat mortal pe 16 octombrie au fost eliberați, informează Adevărul. Cei trei suspecţi, ultimii oameni...

Închide