Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Sătmăreancă lovită pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Lucian Blaga

O sătmăreancă, de 48 de ani, a fost accidentată ușor în urma unui accident rutier produs pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul neacordării priorității de trecere.

La data de 8 octombrie, în jurul orei 07.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare. În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 66 de ani, din localitatea Cărășeu, aflându-se la volanul unui autoturism a accidentat o femeie, de 48 de ani, din municipiul Satu Mare, care în calitate de pieton a traversat drumul public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.

Sursa: IPJ Satu Mare

13 comentarii

  1. altu fara bmw Răspunde

    A auzit undeva șoferul ăsta că-s prea mulți pietoni și a zis că hai să mai rărim rândurile!?

  2. P Răspunde

    Cultura generala.

  3. Nimeni Răspunde

    Fiind un accident cu urmari mai putin grave imi permit sa-l comentez un pic in stil propriu. In astfel de cazuri de regula se stabilesc victimele si vinovatii conform normelor umane. Conform celor naturale, lucrurile de multe ori stau exact pe dos, sa ma explic un pic. Se zice ca viata pe Pamant, plantele si animalele (chiar omul) sunt rezultatul unor succesiuni de accidente, de multe ori teribile si unice, nesanctionate de nimeni. Ce ti-s si cu oamenii acestia atunci?

    • ... Răspunde

      Vorbea filosoful fara creier. Este de a dreptul halucinant cum gandesti. Nu esti cumva usr-ist din ala elitist, haBARNAm????

  4. cârcotaş Răspunde

    Ca pieton consacrat nu-mi dau seama cum te poate lovi o maşină pe trecere atâta timp cât poţi alege să faci pasul înainte doar când vezi că maşina a manifestat intenţia de a opri.Sunt varii motive pt. care un şofer manifestă neatenţie la trecerile de pietoni. Vă spun unul: să zicem că şoferul este din altă localitate
    şi nu cunoaşte zona iar în împrejurarea dată şoferii din trafic nu acordă prioritate pietonului considerând că nu se întâmplă nimic. Astfel, fraierul de şofer cade în inerţia fluxului şi o comite. Este corect ca legea să pedepsească şoferii dar nici cu pietonii nu mi-e ruşine!

    • ... Răspunde

      Pentru ca de fapt tu nu esti pieton consacrat. Altfel ai fi incercat si tu sentimentul ala celebru cand stai la trecerea de pietoni semnalizat ca boul si astepti ca poate-poate printr-o noua minune a lumii doar-doar te observa un sofer si se opreste. Si daca dupa juma de ora se gaseste unul tu tot te uiti foaaarte atent ca nu cumva celalalt sofer de pe banda a doua sa nu te loveasca. Pentru ce sa se ooreasca si el? Nu-ti ajunge o masina? De aia. Si de aia sunt pietoni care se arunca in traversare pentru ca stiu ca altfel acolo prind radacini.

  5. Nimeni Răspunde

    @…. Inteleg ca nu ti-a placut ce-am scris, nu e nicio problema, insa gresesti total cand ma bagi in troaca politica de acum.

    • ... Răspunde

      Sincer nu cred dar nu contează. Totuși nu știu la reacție te așteptai expunând cugetarea asta a ta “profundă”. Dar dacă este să luăm senso stricto și tu ești un reprezentant al accidentului pomenit mai sus de tine.

  6. sdgd Răspunde

    Ieri statea politia in statia de autobuz langa podul Golescu la panda, banuiesc, sa vada cine nu acorda prioritate la pietoni. Dar nu ma mira, ciobani la ca noi nu exista. Noi doar cand vedem politia mergem legal. Ca sofer insa, ma dispera pietonii aia care fac semn “hai treci tu” , dupa aia fac eu semn “hai treci ca esti pe trecerea de pietoni”, dupa care el iara face semn sa trec eu ca el are timp azi, pe urma ma clacsoneaza din spate, dar nu trec nici de-a dracu, pana nu se hotareste “bunu samaritean” sa treaca. Si la urma trece, unu din spate nu mai are rabdare, ma depaseste, il salta pe parbriz pe “bunu samaritean” , pe urma trec si eu , spalat pe mani, nu ca ala care m-o depasit :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.