Ultima actualizare: azi, 16:28

Locale

Sătmăreancă urmărită de italieni pentru tâlhărie, prinsă de polițiști în județul Satu Mare

În timpul unor activităţi specifice organizate ieri, poliţiştii Secției Poliție Rurală Beltiug în colaborare cu polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Satu Mare, au identificat două persoane, din comuna Socond, urmărite pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

Polițiștii au depistat o femeie, de 32 de ani, din localitatea Stâna, pe numele căreia autoritățile italiene au emis un mandat european de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Aceasta urmează a fi prezentată în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Tot la aceeași dată a fost identificat un bărbat, de 37 de ani, din comuna Socond, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Acesta are de executat o pedeapsă de un an și 2 luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. Caijas mo Răspunde

    De ce nu dați numele, inițialele,sau etnia celor care apar atât de des în atenția opiniei publice,se răsucesc în mormânt străbunii celor din Stâna,nu a celor care au colonizat acel loc minunat.P.S. Nu se mai cheamă STÂNA ,a fost un loc cu oameni minunați să se știe pentru viitor,se cheamă DĂBULENI de Satu Mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.