Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Spargere la o casă din Certeze! Tânărul (19 ani), din Zalău, a intrat pe geam

Poliţiştii din cadrul  Postului de Poliție Comunal Certeze au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat  în proporție de 30% .

Investigațiile specifice efectuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Comunal Certeze au condus la  identificarea  unui tânăr, de 19 ani, din municipiul Zalău, ca fiind bănuit de comiterea unui furt pe raza localității Certeze.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta, în dimineața zilei de 16 septembrie 2019, a pătruns prin forțarea geamului într-un imobil situat pe strada Principală, din localitatea Certeze, de unde a sustras mai multe aparate electronice în valoare de aproximativ 9 200 de lei.

Totodată, cercetările au condus la indentificarea și a unui alt tânăr, de 25 de ani, din localitatea Șimleul Sivaniei, bănui de tăinuirea faptei comise de tânărul sălăjean.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de furt calificat.

2 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Probabil dintre tiganii din judetul Salaj pe care localnicii ii aduc la cules de prune…Derbedeii ”citesc” traseul dupa care dau lovitura !

  2. User Răspunde

    Bravo politistilor din satu mare ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.